Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluszka123

Szkoła rodzenia? Gdańsk lub trojmiasto

Polecane posty

Gość oluszka123

Hej, pytanie jak wyżej. nie mam zbyt wysokich środków, ale to moja pierwsza ciaza i chcialabym sie mozliwie dobrze przygotowac. macie jakies szkoly do polecenia? rozwiazanie planowane na 20ego pazdziernika :)

Gość gość
Ja szukałam przyszpitalnych, darmowych. Ale to było 8 lat temu. Może coś się zmieniło do tego czasu. Jeśli jest darmowa szkoła rodzenia przy szpitalu na Zaspie, a widziałam tych samych ludzi jeszcze parę tygodni temu, to polecam ci serdecznie. (Też miałam termin na październik. :) )

Gość oluszka123
dzięki za informacje! :)

Gość gość222
ja przy swojej ciąży chodzilam do gdyńskiej i też była bezpłatna. ale na pewno nie polecam, wszystko było żeby na szybko... ale ostatnio jest duzo szkół internetowych (nie wiem czy bierzesz taką opcję pod uwagę). osobiście polecam prenalen, dokształcałam się tam w trakcie

Gość gość
Przy szpitalu w tamtym roku była płatna, nie wiem jak jest teraz. Bezplatna jest na zaspie kolo skm na ul.Hynka, w ostatnich tygodniach oprocz normalnych zajec mozna sie zapisywac na fitness, spotkania na temat masazu szantala, pradow tens, badania ktg

Gość oluszka123
gosc - a w centrum jakieś znasz? albo nawet obrzeża typu Orunia, Jasien, ujescisko... do zaspy mi daleko, ale jak trzeba bedzie to dojade :) gosc222- niestety tylko gdańskie mnie interesuja. internetowa szkola rodzenia? jak to ma dzialac niby?

Gość gość222
normalnie, tak jak stacjonarna. masz wszystkie informacje, kursy i mozesz znaleźć położną. na pewno nie zaszkodzi

Gość oluszka123
gosc222- dzieki wielkie, sprawdze jutro :) jakies propozycje jeszcze? :))