Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale kobietom przychodzi łatwo rodzenie dzieci

Polecane posty

Gość gość

oglądałam sprawę dla reportera i występowały trzy rodziny z dziećmi, jedna młoda dziewczyna dwoje dzieci jednym facetem trzecim w ciąży i dzieci odebrane. Druga rodzina matka w więzieniu skazana na 16 lat, no chyba nie za krzywy uśmiech na twarzy, babka wychowuje jej dzieci,nie rozumiem jak można rozrabiać i rodzić dzieci. Trzecia matka z miesięcznym dzieckiem i czwórką zabranych dzieci. Po tych reportażach mam wrażenie, że kobiety nie zastanawiają się nad ilością dzieci, czy je stać, czy odpowiedni facet, poprostu dla nich decyzja o dziecku to tak jak zjedzenie kanapki.

Gość gość
Chcialabym tak. Ja jedna ciaze przeszlam z komplikacjami, a druga lekarze odradzaja ze wzgledu na moje zdrowie. No ale tak to jest, niektorym to przychodzi z latwoscia, a inne musza walczyc by chociaz jedno urodzic.

Gość gość
im decyzja o rodzeniu przychodzi łatwo, bo tam dzieci są zabierane od tych matek bo matki narozrabiały, nikt nikomu bez powodu nie zabiera dzieci

Gość gość
Jaka decyzja,? Przeciez one sie wala jak domki w czeczenii bez pomyslunku czy dziecko z tego bedzie