Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dylemat

Polecane posty

Gość gość

kochałam się ostatnim czasie z mężem, kochankiem oraz niestety także z trzecim facetem - czarnoskórym kochankiem oczywiście niestety ze wszystkimi bez zabezpieczenia. Wydaje mi się, że to dziecko męża ale nie mam pewności, jeśli białego kochanka pół biedy bo wmówię mężowi, że to jego ale co mam zrobić jak będzie z czarnym? Czy można to sprawdzić już podczas ciąży czy dziecko jest czarnoskóre? Boję się, nie wiem co robić.

Gość sąsiadka Kacpra
powiesz, ze pradziadek był ciemnoskóry i to się w co drugim pokoleniu powtarza ta ciemnoskórość ;D A tak serio to widze kure/stwo

Gość gość
Provo . A jesli nie to najwieksze szanse ma czarny

Gość gość
a mąz w tyłek cie bzykał ? jeżeli tak to powiesz mu, że dlatego dziecko jest ciemne. proste i wytłumaczalne.

Gość gość
jakie prowo. Impreza była integracyjna i alkohol. Jeden czarny był i wiele dziewczyn chciało aby je bzyknął a jemu spodobałam się ja. Umknęliśmy do pokoju i a gumy nie mieliśmy. Obiecał, że wyskoczy a niestety słaby był i wyjął gdy się już spuścił. A potem jeszcze dałam d ... koledze z teamu białemu. Jajeczkowanie było wcześniej i wtedy zrobiłam to z mężem ... no ale do końca nie wiem jak i co ... Nie byliście na imprezach integracyjnych i nie wiecie, co się dzieje? Alkohol za mocno mnie rozluźnił.... teraz żałuję. Nikt z was nigdy nie zrobił błędu?

Gość gość
uff zrobiłam test ciążowy i jest ujemny, poza tym zaczęła się dziś miesiączka, która chyba ze stresu się przesunęła. Żaden więc, nawet mąż mnie nie zapylił ...tym razem mam szczęście, drugi raz już czegoś takiego nie zrobię ale najadłam się strachu.

Gość gość
Zrobiłam błędy ale do takiej sytuacji bym się nie dopuścila. Co ty se myslalas nie wiem i jeszcze dałaś d**y czarnemu, fujjjj. Ale z ciebie k****iszonnnnn.

Gość gość
Oto twój dylemat teraz. Masz pani co chciałaś. Żal mi tego męża i tego biednego dziecka już tak poranionego od poczęcia. Ale patologia. Tak jest jak się nie myśli tylko zachowuje jak dzikie najgorsze zwierzę.

Gość gość
Ale szmatlawiec. I ty się kobieta nazywasz. Teraz to się już tylko na ulicę nadajesz.

Gość gość
Na jaką ulicę? To że jesteśmy bezdomni nie znaczy że taka wywłoka bez wstydu i sumienia do nas pasuje 😠 ...ona prędzej do tureckiego burdla