Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o tym jak facet podchodzi do dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

mówi, ze jest ładna i takie tam i mówi żeby zapisała sobie jego jego numer i zadzwoniła do niego zamiast wziac od niej numer? Dlaczego tak zrobil?

Gość gość
Bo pewnie już miał sytuację że otrzymał nr który był nieaktualny. Moim zdaniem to facet powinien zadzwonić.

Gość gość
No wlasnie i teraz jestem w dziwj sytuacji bo dal mi numer i powiedział " to odezwij sie" czy cos takiego. Odezwalybyscie sie? Nawetmi sie spodobal

Gość gość
ja nigdy nie dzwonię pierwsza a nawet nie odbieram :-),zadzwonisz ,będzie chciał cie przelecieć postawisz się i usłyszysz wyrzut,przeciez sama dzwoniłaś ,myslalem ze chcesz,to cwaniaczek olej łosia

Gość gość
Każdej mówi ze jest ładna tylko po to żeby cie zaliczyć

Gość gość
Gada tak każdej napotkanej, zarzucił sieci, teraz czeka na ofiarę co sama do niej wpłynie :-P A ty nie oceniaj po wyglądzie, bo skończysz jak wyżej "sama chciałaś szmato" :-D

Gość gość
Wczoraj się odezwał i dzwonił 2 razy :) Dzisiaj oddzwonie i zobacze co z tego wyniknie

Gość gość
Ale macie rację, bede ostrozna bo byc moze chce tylko jednego. To wyjdzie w czasie znajomosci ;)

Gość gość
7.17 to autorka? Acha czyli jednak pierwsza do niego napisalas skoro juz ma Twoj numer I dzwonil

Gość gość
Zamiast docenic ze wyszedl z inicjatywa, ze zagadal to tylko marudzenia. Potem marudzicie, ze nie chcemy do was zagadywac

Gość gość
08:31-nie, bo wtedy jak zapisywałam jego numer to puściłam mu sygnał, wiec tez mial moj numer i pierwszy wczoraj sie odezwal tylko ja to zauwazyłam dopiero pozno wieczorem, wiec dzisiaj oddzwonie

Gość gość
On daje szansę ona jak będzie chcieć to z niej skorzysta.