Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta 38 lat bez prawa jazdy

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma ze studiów ma 38 lat i nie zrobiła nigdy prawa jazdy, dla mnie to szok bo nie znam w sumie nikogo w wieku 25-40 kto by nie jezdził autem. Myślicie że z nią coś nie tak? Tzn pytałam o zdrowie i mówi że wszystko jest ok,chodzi mi raczej o ...głowę. I nie pytam złośliwie,po prostu mnie to ciekawi.

Gość gość
niektórzy nie lubią ,tacy faceci tez się zdarzają,

Gość gość
Prawo jazdy niektorzy maja ale miec nie powinni cwele, pewnie dali w lape albo za ladna buzke laski dostaja a pozniej wypadki itd. Polaczki jezdza jak gowna. Lepiej nie miec prawka i jezdzic autobusem.

Gość gość
nie mów polaczki kretynie

Gość gość
dziwne trochę ,teraz w każdej pracy wymagają prawka,ta twoja kumpela to pewno jakaś kura domowa,pińcet plus x 6

Gość gość
to bardzo podejrzane,najlepiej to gdzieś zgłosić

Gość gość
może się boi jezdzic? nie karzdy czuje sie w tym dobrze

Gość gość
Dużo osób nie jeździ autem osobiście a raczej posługują się kimś bo są kurierami, manipylantami, hipokrytami lub kombinatorami i gdy coś od dilera kupuje żeby drożej sprzedać klientowi to dzwoni na taksi lub jakiego kolegę i dostarcza cpanie lub wodę. Wyłudza od znajomych, współpracuje ze złodziejami, bo ma kto ją wozić bo czasem da krocza użyć. Udaje, że jest porządna używając dużo środków zapachowych i puder ciężki żeby nikt jej z tych co im jest winna, nie poznał. Nic to nie znaczy, że nie ma prawa jazdy. Ważne jaką postawę w życiu przyjmuje .

Gość gość
Ja też mam 38 lat i nie mam prawka. W tym roku robię. Wszystko ze mną oki i nie pracuję jako pomoc domowa ;)

Gość gość
Mam 40 lat nie mam prawa jazdy. 500 plus nie biorę bo dzieci nie mam do pracy nie jest mi potrzebne bo siedzę za biurkiem.na głowę nie jestem chora. Jak widać niektóre teorie upadły. U mnie w pracy są osoby które w szkole średniej lub na studiach robiły prawka a od X lat nie siedziały za kolkiem.to jest dla mnie dziwne.