Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet odszedł bo mam za małe alimenty

Polecane posty

Gość gość

Po 1.5 roku związku. Dodam że zarabiam więcej od niego i utrzymuje siebie i córkę. Mam swoje mieszkanie. On jest kawalerem który wydaje swoje na papierosy piwo i opłaty. Jestem zdruzgotana i nie wiem co mam myśleć o tym czy tak się zachowują faceci? Czy on miał prawo robić mi jazdę przez miesiąc o moje alimenty i wysyłać mnie do byłego męża o podwyższenie a gdy powiedziałam że nie to mnie zostawil? Pomóżcie mi proszę czy to moja wina?

Gość gość
naturalnie że twoja wina! proponuję ci na przeprosiny ubrać córkę w seksowne koronki,obwiązać czerwoną wstążką i dać misiowi do konsumpcji. Nigdy juz nie znajdziesz lepszego,wczep sie w te portki zębami.

Gość gość
Czyli to nie jest moja wina?

Gość gość
Nie, nie jest. Koleś chciał na tobie pasożytować po prostu.

Gość gość
To jest wina wina, bo po winie on miał piekące syranie.

Gość gość
Potrzebuje normalnych odpowiedzi od normalnych osób. Jestem w takim stanie że tylko płaczę od tygodnia.

Gość gość
Przestań desperować - związałaś się z trutniem i nieudacznikiem, po ci facet, który jest tylko obciążeniem? szanuj się trochę dziewczyno, po co się wiązać z kimś, z kim ci będzie gorzej niż samej? zasługujesz na coś lepszego Na przyszłość - swoje sprawy finansowe zostaw dla siebie.

Gość gość
autorko przecież sama doskonale wiesz że to nie twoja wina.... chociaż winą twoją jest to że ze sie zakochałaś w takim dupku i dałaś mu sie okręcić wokół palca ^^ przestań jęczyc dziewczyno i zyj dalej na cholere ci taki d**ek

Ewidentnie widać, że koleś na Tobie żerował. Odszedł? Lepiej teraz niż później.... mój mąż też chciał bym jak najwięcej alimentów wyciągała od byłego, ale nie pozwoliłam na to. Jak chcesz, to zapraszam Cię na grupę na fb https://www.facebook.com/groups/1476905852588196/?fref=ts Tam możesz spotkać kobiety w podobnej sytuacji.

Gość gość
Autorko olej tamtego i weź mnie. Ile Twoja córka ma lat? Rosną już jej piersi? :D

Gość gość
Nie jest twoja wina oczywiście, tak samo jak nie wina facetów że nie mają za dużo pieniędzy by spełniać zachcianki roszczeniowych księżniczek one odchodzą. Widać uczą się od niektórych kobiet ze trzeba dbać o swoją wygodę reszta się nie liczy.

Gość gość
Samotna matka już na nic lepszego nie zasługuje. I o jakim pasożytowaniu wy mówicie, jak ona wyraźnie napisała, że facet swoją wypłatę wydawał na rachunki, alko i fajki, więc nie ma tu żadnego żerowania. Koleś sfrustrował się tym, że jest frajerem drugiej kategorii po jakimś przystojnym bad boyu i chciał jego upokorzenia, bo nie znosił własnego upokorzenia, jakim jest dla każdego faceta związek z przechodzoną szmatą, samotną matką, nie udało się upokorzyć byłego ciacha, więc koleś nie wytrzymał, że jakiś facet posunął jego dziewczynę, zapłodnił, sp*dolił, a teraz się śmieje z frajera i po prostu odszedł, czyniąc sobie wielką przysługę.