Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że nie pociągają mnie wcale młode chłopaki ale dojrzali faceci?

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i stety albo niestety wyglądam jeszcze młodziej. przez to podrywa mnie wiele młodych chłopaków w moim wieku, albo jeszcze młodszych. Nawet są przystojni niektorzy z nich, ale nie pociagają mnie. Głownie kręcą mnie starsi około 40-stki albo jeszcze więcej. Miałam już takich właśnie starszych partnerów bo takich wybirałam. jeden starszy o 15, drugi 18 lat. A młode chłopaki jakoś mnie nie kręcą... Bo dla mnie 25 latek to nie tyle facet co bardziej taki chłopak. Jestem dziwna?

Gość Lowelas 44
To fajnie. A roochasz się dla przyjemności czy trzeba z tobą chodzić?

Gość gość
I tak z facetami z neta sie nie umawiam, wiec nie wiem czy tak fajnie :P Ale tak na calkiem serio to zalezy. Może to byc seks bez zobowiazan, ale niestety po czasie moge sie w kims takim zauroczyc czy zakochac i wtedy jesli ta druga osoba chce tylko seksu to zrywam znajomosc. Niestety niedawno sie w takim zakochalam, ale on twierdzil, ze nie mozemy byc razem na stale bo to by go kosztowalo zbyt wiele zmian w zyciu :O

Gość gość
Nie jest to normalne. Jest to objaw tego że jesteś chora psychicznie. Normalnym dziewczyną tacy panowie się nie podobają. Jest to pewien rodzaj zboczenia.

Gość gość
No być może, ale nie wiem co może byc pociagajacego w chłopaku np. 25 lat? może jeden na wiele jest meski, ale oni w wiekszosci są tacy... Mało mescy. Tzn. tacy chłopczykowaci. Moje kolezanki mi sie dziwią, ale od zawsze wole starszych, z tym, ze niestety oni czesto maja swoje przyzwyczajenia, chca mnie wychowywać, albo inne takie

Gość gość
no 40 + to troche przesada powinni ci sie podobac faceci w weku 25-35 lat, najlepiej kolo 30

Gość gość
powinnaś się leczyć u psychiatry to nie jest normalne jak cię pociągają takie staruchy

Gość gość
zboczenie masz na punkcie staruchów powinnaś się leczyć psychiatrycznie

sam/sama się lecz. przecież to normalne że komuś mogą się podobać dojrzali. ja mam tak z kobietami i spotykałem się z 8 lat starszą ode mnie kobietą. wierzcie mi, sex był rewelka. wolę dojrzałe kobiety i Ty dziewczyno nie zmieniaj swoich upodobań:)

Gość Lowelas 44
To żadne zboczenie ;) wodeckizbig@dobrytata.pl

Gość gość
lodzianin37 ty też jesteś zboczony. Każdy psycholog Ci to powie.

Gość gość
Witaj... Popieram mego poprzednika .. Sama jestem w związku z facetem 13 lat starszym ma 50 lat .. I jest super . Dojrzały,odpowiedzialny i zawsze moge na niego liczyć.. Seks Jest Mega !!! A co byś miala z 25 latkiem ?? Mieszkają z mamusia i trzeba ich wszystkiego uczyć....powodzenia

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji