Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idiotka wozi chłopca w wózku w kwiatki!!

Polecane posty

Gość gość

Moja sąsiadka nie dawno urodziła. Dziś idzie z wózkiem więc zagadałam i mówie "o jaka ładna dziewczynka" a ona mi na to,że to chłopiec. No jaką trzeba być glupią żeby chłopca w wózku w kwiatki wozić ? Dobrze,że różowego nie wybrała i go na różowo nie ubrała.

Gość gość
I tak Cie to boli ?

Gość gość
Straszne! Zgłoś to gdzieś bo dziecko pewnie bedzie mieć traumę! Albo bedzie sie musiał leczyć z homoseksualizmu, aspiryna oczywiście !!!

Gość gość
Zgłoś ją do Mopsu a potem do programu "Uwaga"

Gość gość
widocznie ma jedno dziecko i 500+ jej się nie należy i nie ma za co kupić normalnego wózka, widocznie dostała za darmo, bo obecnie w naszym kraju żyje się dobrze tym babom co pieprzą i rozmnażają się jak królice, na pewno nie uczciwie pracującym

Gość gość
Haha ja woziłam syna w wózku z motywem kwiatowym. Zrobił nam niespodziankę na porodówce. Miał być dziewczynką. Krzywda żadna mu się nie stała.

Gość gość
Moj synek był ubrany w różowe śpiochy w kolorowe kropki. Wyglądał rozkosznie. :D

Gość gość
To tylko kolor. Zreszta, wozek jest matki, dziecku to obojetne. Moj syn mial kilka rozowo-zielonych spioszkow. Znajomi mieli wozek foletowy z rozowymi elementami dla corki, potem urodzilo sie im syn i nie kupowali drugiego wozka w innym kolorze specjalnie dla chlopca. Zreszta potem wozek oddali siostrzencowi.

Gość gość
Ja mam wózek w kwiatki po córce i teraz jezdzi w nim syn , i co ?:)

Gość gość
20 lat byla moda na kolorowe wozki. Pamietam moj brat jezdzil w granatowym w kwiatki...i co? Ostatnio widzialam dziewczyna miala chlopaka w wozku a wozek byl sliczny w rozowe flamingi. Takiemu dziecku nie sa potrzebne drogie anexy super eleganckie i dobrane pod kolor oczu ale cieplo milosc i opieka rodzicow...

Gość gość
Boże! A jaka to różnica jaki ma wózek? Dziecku krzywda się dziecku nie stanie jak pojeździ w wózku w kwiaty więc o co Ci chodzi? Mnie rodzice wozili w różowym wózku w granatowe kwiaty a później urodził się mój brat i też w nim jeździł. I co? Krzywda mu się stała ? Moja znajoma miała mieć dziewczynkę a urodzil się chłopiec. Kupiła różowy wózek i co miała lecieć wymienić bo co ludzie powiedzą ? Śmieszna jesteś Autorko.

Gość gość
Do tych mam, które mówią że mają np. wózek po córce, nie było lepiej po prostu ten pierwszy wózek kupić uniwersalny,

Gość gość
Widać,że gimbaza ma dziś wolne

Gość gość
A to chłopca nie można w wózku w kwiaty wozić? Przestępstwo jakieś? Kwiaty zarezerwowane tylko dla dziewczynek ?

Gość gość
Na 99% będzie gejem.

Gość gość
kogo obchodzą kwiatki na wózku?jak dla mnie to może i wozić w różowym .to jest mało ważne.

Gość gość
kwiatki są raczej zarezerwowane dla dziewczynek, tak już jest. Przecież jak urządzasz pokój dla chłopca to nie robisz ścian w kwiatki czy lalki barbie np.

Gość gość
Tylko, że ściany w pokoju malujesz co kilka lat, a wózka w kwiatki dziecko nawet nie będzie pamiętać :D

Gość gość
Ja dla synka miałam czarno-biały wózek z wstawkami w kwiaty bo mi się taki podobał! Ty kup swojemu w samochodziki !

Gość gość
U mojego dziecka w szkole dzieci przynosiły swoje zdjęcia z okresu niemowlęctwa na lekcje. Jeden chłopiec miał właśnie taki babski wózek i chłopcy się z niego śmiali i pytali czy nosił sukienki. Dzieciak oczywiście potem mial pretensję do matki.

Gość gość
Moja sąsiadka nie dawno urodziła. x Niedawno pisze się razem. Najpierw naucz się pisać, a potem mów, że ktoś jest głupi. Ubyło ci tym wózkiem czegoś?

Gość gość
do gość dziś - kolejna pieprznięta co to uczy ortografii a k****a faceta bierze do mordy

Gość gość
Ludzie! Wy nie macie większych problemów ? Przezywasz ten wózek sąsiadki jak mrówka okres.

Gość gość
gość dziś do gość dziś - kolejna pieprznięta co to uczy ortografii a k****a faceta bierze do mordy x Ha ha ha ha riposta po byku. Tylko szkoda, że nie trafiona łaciatko.

Gość gość
gość dziś Na 99% będzie gejem. x Eee tam, śmiejesz się, że gejem :) Najwyżej ogrodnikiem.

Gość gość
Do autorki. Jak ty urodzisz swojego Brajanka to pewnie będzie miał wózek ze znaczkiem bmw z przodu a po bokach trzy białe paski i oczywiście alufelgi, pełen lans! A innym pozwól jeździć tym co maja w piwnicy lub dostali, gondole uzywa się bardzo krótko.

Gość gość
prowo a te znowu się produkują, autorka na pewno ma polewke

Gość gość
oj moze miała po dziewczynce ten wozek i po cholere miała kupować nowy, wiesz co ci powiem??? dla corki kupowałam wózek fioletowy z elementem rózowych kropek, jak urodzi mi się syn będzie jeździł w tym wózku i o zgrozo!! w spacerówce też.

Gość gość
To wyobraź sobie,że ja syna woziłam w różowym "czołgu" po 9 letniej córce. Stał w piwnicy,wystarczyło go tylko odświeżyć. Był sprawny,zadbany więc po co kupować nowy ? Nie masz większych problemów niż to w czym kto wozi dziecko?

Gość gość
Gosciu z 15.01. Ja tez przy nosilam do szkoly fotki z dziecinstwa. Jedna z moich kolezanek byla bardzo pulchnym bobasem i tez z niej zartowalysmy. I co? Miala miec pretensje, ze ja matka karmila? Dziecko sie w takich momentach uczy bronic siebie. Zycie nie jest idealne, zawsze mozna miec o cos pretensje do rodzicow i uwierz mi, wozek w kwiatki to zaden problem w porownaniu do tego, co niektorzy rodzice robia swoim pociechom.