Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idiotka wozi chłopca w wózku w kwiatki!!

Polecane posty

Gość gość
Po prostu dużo osób popełnia ten błąd, że przy pierwszym dziecku kupuje wózek pod konkretną płeć, a lepiej wybrać neutralny fason.

Gość gość
Wg ciebie to blad a wg mnie nie. Jak sie spodoba przyszlym rodzicom konkretny kolor czy styl wozka to ich sprawa. Co z tego, ze dziewczynka pojedzie w szarym wozku a chlopiec w wozku w kwiaty? To zaden problem dla niektorych, dlatego tak wybieraja. Nie wszystkim podobaja sie neutralne kremowe czy czarne wozki. A zreszta I te kolory moga miec jakies dodatki. Ja np nie chcialam poznac plci dziecka i wozek kupilam praktyczny, z super zawieszenem, duza gondola, zeby dziecku bylo WYGODNIE. Kolor nie jest istotny.

Gość gość
Pewnie jest niespelniona i marzy o córce. Syba zadna normalna kobieta nie chce. Jedne ta niechec do syna chowaja, a inne eksponuja takim czyms jak ta kobieta.

Gość gość
A może po prostu Twoja sąsiadka miała mieć córeczkę a synek jej zrobił niespodziankę na porodówce. Mi 3 razy potwierdzali,że będzie dziewczynka. Kupiłam biały wózek z motywem czarnych kwiatów. 10 czerwca 2016 urodziłam synka. Nie było mi w głowie żeby z tego powodu zmieniać wózek na "chłopięcy". Głupie gadanie i głupie te Twoje problemy. Kiedyś 6 dzieci wychowała się na jednym wózku i nic im nie było. Jakby kolor wózka miał coś do wychowania dziecka. Najlepiej to.od razy leć do mopsu i naskarż,że kobieta wozi dziecko w wózku "dziewczęcym". Paranoja.

Gość gość
21:43 Syna żadna normalna kobieta nie chce? Żadna normalna osoba by czegoś takiego nie napisala:) Ja marze o synku. Ale wiadomo, że za bardzo wpływu na płeć nie mamy.

Gość gość
Jak macie problem z kolorami to obejrzyjcie Anexa. Tam kolorów mnóstwo i gładkich i we wzorki. Wózek super więc polecam:)

Gość gość
Oj Boże, a co to kwiatki dla chłopców są zakazane? Jak ja nie znoszę takiego podejścia.