Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mnie dzisiaj babsko wukrzyła w sklepie

Polecane posty

Gość gość

bo uważała, że za wolno skanuje towary na kasie samoobsługowej chociaż zachowywałam się normalnie, ponieważ na kasie musiałam miec potwierdzone towary przez obsługę kasy, i od dzisiaj sie modlę aby ją szlag trafił, oby małpisko nie dożyła świąt

Gość gość
TO babsko czyli wkurzyło a nie wkurzyła, dożyło, a nie dożyła... Czy wy też macie takie wrażenie, że ludzie którzy nie umieją ortografii i stosować interpunkcji są głupi?

Gość gość
no to weź małpo pistoleta i powybija tych głupich, małpo cholerna

Gość gość
a ja mam wrażenie, że takie jak ty wytykające innym swoją głupią mądrość są poczęte przez głupią matkę

Gość gość
Te co wytykają błędy kojarzą mi się z takimi starymi moherami wiecznie gapiacymi się przez okno. Wiecznie na czuwaniu, o! tutaj jest błąd jest jest. Jak p*****lnięta pomija główny temat.

Gość gość
wszyscy jesteście chamscy, wredni i nic nie warci. Łażenie po sklepach przed świętami to nieszczęście najgorsze i kara. Wolę zamówić co potrzeba z dostawą do domu, żeby nie patrzeć na te wykrzywione złością mordy hołoty pracującej w marketach i kupujących. Przyda się, czy nie, zawsze pełny wózek ☹

Gość gość
A ja ci autorko wspolczuje i wiem co to znaczy pracowac na kasie ,bo sama pracuje w duzej hurtowni i kiedys padalam na pysk od zmeczenia ,ledwo zipalam a baba do mnie u pani to zawsze najwolniej ,ustawila sie cholera zeby mi dogryz. No i udalo sie babsztylowi, a ja to przezylam.Wszystkie sklepowe musza miec stalowe nerwy a ludzie sa teraz chamscy, wredni i jeden drugiego nie rozumie. Trzymaj sie.

Gość gość
Duch Świąt!

Gość gość
pieprzone katoliczki pisowskie, aby tylko dokopać a w święta łapki złożone i jakie to one dobre, oby ich szlag trafił

Gość gość
A czemuś jej autorko nie powiedziała, że może iść do zwykłej kasy. Tam panie kasjerki mają wprawę.

Gość gość
mówiłam, no ale do pisowskich małp to nic nie dociera

Gość gość
Wesołych Świąt kochane Panie, zdrowia i rodziny przy stole. Miłości, szacunku, dystansu do siebie i trochę zrozumienia dla innych.