Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam pozyczkę bez umowy o prace i ze złym bik jestem hepi

Polecane posty

Gość gość

witam jeżeli ktoś jest zainteresowany jak to zrobiłam zapraszam na meila napisze co i jak zęby dostać tą pożyczkę troszeczke jest to skomplikowane ale wszystko sie da zapraszam do siebie na meila martyna1818@gmail.com

Gość gość
bez umowy i złym bik to tylko parabanki ze sfałszowanymi dokumentami, każdy bank sprawdza BIK, bez dokumentów mozna dostac kredycik jesli jestes dobrym klientem z dobrymi dochodami z dobrą punktacją BIK bez wpisów w KRD , ja dostałam taki kredyt w Paribas na oświadczenie, chcieli tylko wydruk z kontta z ostatnim wplywem z wynagrodzenia, w Santander mam karte kredytową, tam nie chcieli niczego tylko oświadczenie ile zarabiam, nazwa adres pracodawcy, wydatki i od razu karte dostałam

Gość gość
zgadza się jest to pożyczka pozabankowa ale fakt jest faktem udało się

Gość gość
to reklama jest

Gość gość
uwaga na parabanki !!! moja mama walczyla z profi credit , tam wciskaja jakies weksle, potem chcą 2-3 x tyle ile pozyczylas, na szczescie mama wygrała i komornik umorzyl postępowanie , złodzieje niech sie jebia

Gość Jolanddas
W banku, czy pożyczka pozabankowa? Ja ostatnio wzięłam 1000 zł w Kredyty Chwilówki i jestem zadowolona, jasna umowa, dobry kontakt z konsultantem. Nie ma co demonizować takich pożyczek.

Gość gość
Jak ktos bedzie chcial wziac pozyczke, to i tak ja wezmie. Ile ludzi, tyle opinii :) Ja polecam sie zapoznac z oferta kredytow chwilowek :)

Gość yurek
Jeśli chodzi o takie małe pożyczki to najlepsze jest Feniko, uczciwa firma