Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci nie rozumieją że nie to nie?

Polecane posty

Gość gość
I tu mamy kolejny przykład wszechwiedzącej kulturalnej chłopki, która się dorwała do internetów i będzie się solidaryzować swoimi 26 letnimi jajnikami, których niespełniona katiera ma się ku krańcowi :)

Gość gość
Tu mamy przykład przemadrzalego szpetnego idioty mającego się za intelektualiste, nara zlamasie i nie pozwalaj się do kobiet bo jesteś obslizly i żałosny

Gość gość
Żadna mielizna intelektualna nie będzie mnie obrażać , idź podrywac laski gdzie indziej bo mnie obrzydzasz natrecie

Gość gość
No i zagotowała się furiatka, która przez ćwierć wieku jechała na palcu, a czułości nadrabiała głaskaniem kota:)

Gość gość
19:44 po co komu brzydki męski pomiot jak kobiety mogą się zabawiac same ze sobą

Gość gość
@19:44 Chora psychicznie idiotka, dobrze że dziecka nie ma bo pewnie ,,przypadkiem'' spadłoby na podłogę albo wylądowałoby na śmietniku przez taką sfrustowaną analfabetkę.

Gość gość
No tak bo posiadanie Mietka to jakieś marzenie ;) facet to tylko balast równie dobrze można się zabawić bez zobowiązań

Gość gość
19:51 frustrat to jesteś Ty będę chciała to będę miała dziecko ;) nie to nie , wolę ładna zadbana kobietę niż męskiego wulgarnego obsranca który by mnie nie szanowal

Gość gość
Chcieć dziecko a mieć, to dwie różne sprawy. Ale Ty to wiesz jak bardzo chcesz je mieć i jak bardzo wciąż go nie masz. Dla tego jest w Tobie tyle jadu.

Gość gość
Wy zawsze mowicie nie a potem czasem i tak sie udaje was posuwac

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
Jest tu jeszcze ta lambadziara kłótliwa?