Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kolor ma wypływająca sperma z pochwy?

Polecane posty

Gość gość

możecie mi napisać jaki ma kolor sperma wypływająca z pochwy po stosunku i czy jest charakterystyczna? Pytam bo nie wiem. Tak śmiejcie się.

Gość gość
w pochwie dochodzi do reakcji chemicznych i wypływa niebieska

Gość gość
taki sam kolor jak wpływająca do pochwy. Zresztą po co ci to?

Gość gość
no bo w reklamach pokazuja, ze wszystko co wylatuje jest niebieskie to sama juz nie wiem teraz.

Gość gość
niektóre z was to chyba faktycznie nie mają co robić. A nawet poczucia humoru nie macie, żeby wyśmiać, a takie niby śmieszne macie być. Chodzi mi o to, że mam niewielkie doświadczenie. Miałam jednego partnera krótko - pół roku- związek na odległość i on miał w ogóle białawą spermę. Teraz mam nowego partnera i miałam z nim pierwszy raz. Było ciemno a po fakcie wyleciała przeźroczysta sperma? Możliwe żeby mężczyzna miał przeźroczystą spermę? O to mi chodziło. Nie twierdzę, że inna wpływa a inna wypływa. Bez przesady.

Gość gość
Dodam jeszcze, że celowo napisała jaka wypływa z pochwy bo z moim poprzednim partnerem kończyliśmy zawsze na zewnątrz albo w gumce a teraz nie wiem czy partner może mieć przeźroczystą spermę i czy ona jest to odróżnienia ze śluzem PO fakcie itp.

Gość gość
Ze mnie wypływa zawsze przezroczysta, ciągnąca się, ogólnie jest tego sporo i nieraz aż cieknie mi po udach. Szczególnie gdy zasypiamy, a ja nie umyje się. Mam wrażenie, że jest jej bardzo dużo.