Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu mężowi nie staje.

Polecane posty

Gość Jackowski
Może faktycznie był zmęczony i nie miał ochotę - my mężczyźni też tak mamy :) Możliwe też, że ma jakiś problem natury czysto-fizycznej o którym wstydzi się mówić, a Ty próbując go "uaktywnić" w tej sposób jeszcze bardziej go deprymujesz. Może porozmawiaj z nim delikatnie. Przyjrzyj mu się - co robi na co dzień, jak się odżywia, czy ma odpowiednią ilość ruchu. Możesz wspomóc go też jakimś dobrym suplementem (słyszałem, że dobre efekty daje Permen King). Jeśli mimo wszystko nic, to trzeba będzie odwiedzić lekarza...jednak decyzję o tym musi podjąć sam...

Gość gość
Mam ten sam problem z mężem. Mamy po 30 lat. Jesteśmy razem 7 lat. Jestem w ciąży, to 7 miesiąc. Mimo, że jesteśmy razem tak długo nigdy nie miał problemu z wzwodem. Wspomniał, że boi się że coś się stanie dziecku podczas seksu ale mówiłam mu, że nic się nie stanie. Mimo to jego penis jest miękki podczas stosunku, czasem potrzebuje dużo czasu. Wczoraj nie chciał żebym go piescila, tylko sam sobie robił. Chciałabym ubrać się dla niego seksownie lub uprawiać seks w innych pozycjach ale do urodzenia dziecka niestety nie mogę tego zrobić. Czy macie jakieś rady? Pomysły? Nigdy nie narzekał na jakość naszego seksu...

Gość gość
chciałabym żeby mojemu nie stawał. A tak wiecznie ta pała w górze, mam dość.

Gość gość
Zazdroszczę Ci...

Gość gość
Witam twojemu mężowi nie niech weźmie viagre pol godziny przed stosunkiem ma gwarancje ze stanie i będzie długo o namiętnie będziesz zadowolona i on tez polecam