Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak rodowity Żoliborz

Jest tu ktoś z Wrocławia Tera mam pytanko

Polecane posty

Czemu Wrocław to taka wiocha i dziura? I zad***e? Jak możecie mieszkać w tej dziurze urodziłem się w Warszawie i tam mieszkam całe życie byłem w wielu polskich miastach Gdańsk Kraków Gdynia szczecin są super sa ładne czyste schludne są ciekawsze wizualnie we Wrocławiu i Łodzi to jest mnóstwo meneli łódź i Wrocław to takie dwa bardzo podobne do siebie miasta bo oboje z tych miast są brzydkie i oba mają tysiące obdrapanych kamienic syf brud mnóstwo meneli wiecie o czym pisze bo sami tam mieszkacie ale nie chcecie w to wierzyć macie we Wrocławiu tysiące obdrapanych kamienic obskurnych zaniedbanych kamienic gdzie tynk odpada mnóstwo śmieci strzykawek grafiti w całym Wrocławiu oraz pełni bezdomnych Wrocław i łódź to najbrzydsze miasta w których byłem Wrocław nie zasłużył nawet na miano bycia miastem to zwykła melina wyglądająca jak wiocha ani nie zasłużył na World games i europejska stolicę kultury prawda boli jesteście tak wpatrzeni w ten Wrocław a nie możecie się pogodzić że to brzydkie miasto i Wrocław to dziura i zadoopie

Gość gość
W*********j...

Gość gość
ale masz bol d**y

Prawda boli

Gość gość
W*********j

Gość gość
Prawda boli? Nawet tam nie mieszkam, ale Twoje zachowanie mnie bawi. Zachowujesz się jak jakiś frustrat

To było pytanie do ludzi z Wrocławia po co włazisz skoro nie mieszkasz w tej dziurze?

Gość gość
Nie mieszkam, ale studiuję i pracuję, więć większą część mojego życia tam spędzam

Co z Oleśnicy jesteś? Haha