Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żaden wróg nie da ci takiej huśtawki emocjonalnej

Polecane posty

Gość gość

jak zakompleksiony wariat sprzedający się jako zupełnie inna osoba,nie umiejący się z prawdą o sobie i rzeczywistości pogodzić,pakujący się w coś nie dla siebie i niedoceniający czegoś lub kogoś dla siebie,

Gość gość
ten ciągły mętlik w głowie czy coś jest dobre czy złe, jest niezapomniany,zamiast jakiegoś rozstrzygnięcia w jedną lub drugę,jakby się człowiek w czymś taplał

Gość gość
piszesz o moim mezu?hehe.

Gość gość
ja jestem z takiej rodziny,znam dziewczynę która przeżyła podobne klimaty,ale chyba w bardziej patologicznej wersji,waszym dzieciom naprawdę współczuje,jeżeli twój mąż rzeczywiście jest taki,

Gość gość
nie tylko faceci są tacy,ale wiem też,że żadna najbardziej w**********a żona,nawet taka która cię zdradzi takiego niesmaku nie zostawi,jak taka,która się zareklamuje się jako zupełnie inna osoba

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
a może ten 'wariat ' nie jest aż takim wariatem i swoje wie ponieważ coś ważnego zobaczył w tobie a ty zkolei jesteś osobą przewrażliwioną ze zbytnią niezbyt moze normalną oceną wszystkiego i traktujesz tego wariata wg. swoich norm ? - skąd ta hustawka emocjonalna ? masz i miałaś zawsze słuszne wątpliwości , jak to jest i dlatego się żalisz i ostrzegasz

Gość gość
'wariat' tak poza, nie ma żadnych większych komleksów, jest zupełnie otwarty i raczej spoko- goscio - tak go oceniają i taka jest jego własna ocena

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
gość dziś bardzo dobrze napisane , popieram 100%

Gość gość
Dobrze prawisz Autorko. Mam takiego.

Gość gość
Glupia jestes ze z nim nie zerwiesz a potem zale na forum. Moze piotr g? Tez zakompleksiony grubas patol