Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie bo juz nie daje rady!

Polecane posty

Gość gość

Jestem mezatka 7 lat mamy dwojke dzieci 2 miesieczne i 5 letnie. Moj maz jest bardzo nerwowy. Teraz sa Swieta Wielkanocne robie wsZystko zeby zachowac jakas tradycje a moj naz na pretensje ze mu kaze cos robic Ze nie moze sie z dziecmi relaksowac! Ze zawsze zamiast w urlop odpoczac cos trZeba robic! Uwierzycie? Zdobilam jajka na Swieta zeby moj synek poznal polska tradycje(mieszkamy za granica a maz Jest obcokrajowcem) on przyszedl z malym na rekach marudzacym powiedzialam mu zeby go wykapal bo ja robie jajka - mialam akurat zanurzone w barwnikach. On wcisnal mi syna na reca, trzasnal drzwiami i powiedzial ze ma Dosyc ze musi porozmawiac ze swoja rodzina a ja caly czas cos robie! Wywalil mi jedno jajko z wrzatkiem do zlewu syn sie poplakal ja tez :( Juz mam dosyc Tych jego humorow. Na codzien po pracy robi wszystko w domu ale jak przyjda swieta jedne czy drugie zawsze je psuje. Jest mi bardzo przykro bo widze jaki z biego robi sie du*ek. Starszym synem sie zajmuje ale zeby isc na spacer to ciezka sprawa a malego tylko przewija. Czuje ze popadam w jaks depresje przez to wszystko. :(((

Gość gość
po co ci to bylo ?

Gość gość
Współczuje :( Psychiczny jakiś, skoro jajkami rzuca

Gość gość
dopadła go frustracja, tylko skąd to sie wzięło. kłopoty w pracy? brak pewnosci siebie, uczuć lub tesknota do kochanki? brak zadowolenia z seksu?

Gość gość
Zwykłe opętanie, demona ma w sobie i w święta ten demon yebla dostaje i nim rzuca... Nie mów jeszcze że ciapaty :classic_cool:

Gość gość
Nie umiem Ci pomóc trzeba bylo wyjsc za Polaka i kultywowac wiarę i tradycję. Kuzynka jest z Wlochem i razem obchodzą Swięta, przygotowują je, poszczą w Wielki Piątek, idą oboje w Swięta do kosciola na mszę. To z kim Ty jesteś? Z muzulmaninem???

Gość gość
Kim jest ten mąż? Ciapkiem?

Gość gość
Jakiej narodowości mąż?

Gość gość
Też mnie to ciekawi skąd pochodzi taki frustrat.

Gość gość
Chamstwa nie tłumacze, ale mam dziecko 3 miesiące i nie chciałoby mi się bawić w święta, więc tu go rozumiem.

Gość gość
Nie jest zadnym ciapatym pochodzi z Brazylii wierzy w Boga. Skald ten pomysl ze to ciapaty? Sorry ale nie w kazdym kraju sa te same tradycje! A co to za roznica skald pochodzi co Wy jacys rasisci jestescie? Poprostu jest nerwowy I nie Wiem skad sie to Bierze :/