Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Izotretynoina, proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Trochę ponad dwa miesiące temu skończyłam kurację, którą dobrze znosiłam, miałam wtedy bóle stawów i mięśni, ale ****agatelizowałam jako skutek uboczny. Teraz mam permanentne bóle, uczucie ucisku w kręgosłupie; strzykanie kości. Boję się, że nabawiłam się poważnej choroby przez kurację. Powiedzcie, czy któraś z Was miała podobnie; czy to przejdzie, czy może izotretynoina nie wypłukała się jeszcze z organizmu. Pogorszył mi się też wzrok.

Gość gość
W trakcie kuracji mialas robione regularne badania? Udaj sie do lekarza prowadzacego. Ja nie mialam takich objawow, jedynie te zewnetrzne jak suchosc skory, ust, plamy posloneczne. Krwotok z nosa czasem. Przez cala kuracje mialam robione ok6 badan krwi. Max co 1,5 miesiaca.

Gość gość
Miałam robione w trakcie tylko raz - wykazały cholesterol całkowity na poziomie 220 i nieprawidłowości w parametrach krwinek białych oraz czerwonych. Boję się coraz bardziej. Jeżeli te bóle nie ustąpią, pójdę do lekarza na pewno. Lek mi pomógł, ale niestety teraz mam takie problemy. Przyjęłam dawkę nie większą niż 130 na kg.

Gość gość
omg ludzie z takim czymś to się idzie do lekarza a nie kominiarza