Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I tak bedziesz moja...

Polecane posty

Gość gość
Moze nawet nie wiesz tego, ze jestes rownie kochany? :)

Gość gość
A teraz nie jesteś najszczęśliwszy? Przecież jesteś w związku z kobietą, w której byłeś podobno zakochany.... Taką informację dostałam wiele lat temu. To sprawdzona informacja. I tak się tego dowiem. Więc odpuść sobie ewentualne kłamstewka jeśli już, i pamiętaj, że kłamstwo ma krótkie nogi. I pisz do mnie jeszcze, bo chcę mieć pewność, kim jesteś..... Nie myśl też, że jak już raz mnie zdobędziesz to cały czas będę Twoja. Ta miłość może mi też "się ulotnić". Nie mogę Ci już teraz dać 100 % gwarancji tak samo jak i Ty mi, prawda? Różnie to w życiu wychodzi. Wszystko zależy od tego, jak będziesz mnie traktował i od wielu innych czynników. Może Twoja miłość do tej kobiety też się już ulotniła, więc nie wiń tylko mojej osoby. Spójrz na siebie, że robisz dokładnie to samo co ja. Jak mi coś wypominasz, wypomnę Tobie dokładnie to samo. To tak przemyślane na szybko. Wybacz, że tak chaotycznie, ale piszę w pośpiechu ;) Czekam na Twoją odpowiedź. ;)

Gość gość
Marzenia :)

Gość gość
18.44... Nie.Nie jestem w zwiazku...

Gość gość
16.54 czasami niewiadomo jak walczyc i co robic jesli spotykamy sie ciagle z oschlym i zimnym traktowaniem...na kogo tak tutaj czekasz ? Wierzysz, ze ona sie tutaj odezwie ?

Gość gość
Ehm, dziwnie sie czyta o milosci jak o handlu wymiennym na podworku, jak ty mi podstawisz noge to ja tobie tez :). Autorka tak widzi budowanie "sprawiedliwej milosci"? Czy cos jakby tak samo nazwala ale co to by mialo byc ? :)

Gość gość
Oschle i zimne traktowanie wynika z niepewnosci. Normalnie ludzie chca uchodzic za kulturalnych i grzecznych i zachowuja sie uprzejmie :).

Gość gość
19.07... Tonacy brzytwy sie chwyta :) tzn jakiekolwiek dzialanie czy tu czy gdzie indziej jest jakas czastka nadziei ze a noz :) Jednak staram sie nie wkrecac zbytnio myslac ze ona jest tutaj ;) kiedys widzialem ze odwiedzala kafeterie to ktoz wie ;)

Gość gość
a nóż a widelec i... nożyce się odezwą

Gość gość
Skoro Cie kocha to z pewnoscia stale o Tobie mysli, nawet kiedy jej tutaj nie ma. Macie jakis znak czy okolicznosc, kiedy o sobie myslicie?

Gość gość
...najprosciej jest zyc we wlasnych, niespelnionych marzeniach...i ciagle miec nadzieje, ze cos sie zmieni...ale czasem nie da rady nic zmienic...

Gość gość
Oj ja mam znakow od groma.Zwariowac idzie :( probowalem zapomniec,znalezc inna.Ale ewentualna dziewczyna ktora mnie zainteresowala okazalo sie ze ma na imie tak samo jak ona :( Albo inna ktora sie zainteresowakem nagle mowi ze jej ulubiona piosenka to piosenka moja i mojej ukochanej :( Czesto jak myslalem czy nie zeswirowalem przypadkiem rzucaly mi sie odrazu napisy w oczy typu dobry wybór czy badz cierpliwy itp. Tak ze wiele tego bylo.Jest do dzisiaj.Ale staram sie juz nie zwracac na to uwagi.Mozna zeswiriwac :( Dlatego taki tytul tematu bo wierze...

Gość gość
To piękne co napisałeś. Kochasz ją. Bardzo. Dlaczego nie jesteście razem?

Gość gość
Niestety zycie :( okolicznisci :( ale wierze ze jeszcze bedziemy razem ;)

Gość gość
Swiat, ba wszechswiat daje Ci swoje znaki i potwierdza, ze dobrze ulokowales uczucia. Czy mieliscie swoje rytualy, ze np. myslicie o sobie o polnocy i mowicie sobie w myslach "dobranoc"?

Gość gość
Możesz sprawić, że ona... Będzie twoja. Wierz mi...

Gość gość
byliscie kiedys para czy kochasz sie w niej skrycie?

Gość gość
Nie mielismy takich rytualow.Jednak niejednokrotnie wiedzielismy co kto mysli :) Znalismy naprzod np kto o co zapyta podczas rozmowy i wiedzielismy kto co odpowie.Normalnie nie z tego swiata.I wiele innych rzeczy ktore za tym przemawialy.Wzajemne odczuwanie siebie i swoich emocji.Wiele tego bylo.Teraz tylko jak sie mijamy jest tak ciezko przejsc kolo siebie ze mam wrazenie ze zaraz sie wywrocimy :(

Gość gość
21.06... Sprawic?Jak?Mysle ze nie za bardzo musze bo wszechswiat chce tego i tak bedzie :) Tylko jeszcze nie wiem jak :(

Gość gość
Pocałuj ją, jak odwzajemni to będziesz wiedział... Spędzaj z nią czas, bądź z nią i przy niej, daj jej odczuć, że kochasz...

Gość gość
Nie, nie przechodz obojetnie, tak mozna zaglodzic milosc i czekac tylko na jej smierc. Obojetnosc to przeciwienstwo odczuwania, czucia, radosci a taka jest milosc, laduje akumulatory na gorsze czasy :).

Gość gość
Obojetnosc?Ha!chcialbym ale to jest niemozliwe,Moja obojetnosc wynika z pewnych czynnikow i ona wie ze tu nie chodzi o to ze pokazuje ze jestem obojetny.Tak ma to wygladac.Ona rozumi.Mam nadzieje :(

Gość gość
Zgadzam sie z Gosciem z 21:28, inaczej zaglodzicie te milosc, chyba ze czekacie tylko na to az to uczucie umrze :(. Nie rob tego, prawdziwa milosc nie zdarza sie czesto w zyciu. :)

Gość gość
Prawdziwa milosc nie umiera ;) Mysle ze ona jeszcze w tamtym czasie nie rozumiala co ja spotkalo.Ja zrozumialem dosyc szybko ;) Ale wìem ze wierzy we mnie ;)

Gość gość
Milosc...tak pieknie ja kochasz az nie do wiary :P

Gość gość
Miłość za zabija

Gość gość
Milosc nie zabija.Brak wiary zabija milosc a nawet ludzi :(

Gość gość
To ludzie czasem glodza milosc i przygladaja sie jeszcze z uwaga, czy calkiem obumarla. Milosc nie zabija, zabija slepa nienawisc, jej przeciwienstwo. Milosc jest uwazna, spokojna i g***towna ale zawsze dobra :)

Gość gość
Nie rozumiecie.Milosci nie da sie zabic.Jest w obojgu,obopolna i tworzy jednosc :)

Gość gość
Milosc to sila zycia i sens istnienia...ta prawdziwa i jedyna to wszystko o czym mozna marzyc...