Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o związku 25latki z 18latkiem?

Polecane posty

Gość gość

Młody chłopak, nad wyraz dojrzały i ja - kompletny lekkoduch, nie widzący się jeszcze na ślubnym kobiercu, a tym bardziej z dzieckiem w łóżeczku. On sie uczy, ja pracuję. Długo sie juz znamy, i choc wpadliśmy sobie w oko kiedy On miał 15-naście a ja 22, to zawód byl olbrzymi; i po tekście "wzięłabym się za Ciebie, gdybyś był starszy" - zaczęliśmy się przyjaźnić, ale ta przyjaźń przetrwała tylko rok. Doradzałam mu w sprawach sercowych, a On zawsze umiał mnie wysłuchać. Rewelacyjnie nam się zawsze rozmawialo i pisało. Łączy nas wspólna pasja: piłka nożna i muzyka. Jednak koniec końców kontakt znacznie osłabł.. Ale teraz, kiedy On zmężniał i znów jest singlem, a ja singielką zastanawiam się czy zacząć coś budować...

Gość gość
Wolnego kobieto! 18-latek to nie stary kawaler żeby go singlem nazywać :P

Gość gość
czekając aż koło zapasowe dojrzewa pewnie ktoś inny bardziej ciebie interesuje/spotykasz się, rada ode mnie : lepiej nie bądź zbyt pewna siebie facet pewnie się domyśla że jeszcze nie jego kolej, a zwłaszcza jeśli widzi cie z kimś innym. Takim zachowaniem straciłam kilku zainteresowanych którzy zniesmaczyli się mną :(

Gość gość
W tym wieku widac ta roznice, 7 lat rzuca sie w oczy. 18stolatek bedzie chcial sie wyszalec, miec duzo kolezanek, flirtowac...on dopiero konczy szkole, pewnie w jego otoczeniu sporo ladnych rowiesniczek sie kreci...nie wchodzilabym w to.

Gość gość
Mlody chlopak i kobieta prawie w srednim wieku

Gość gość
A jeżeli chłopak zachowuje się jak dojrzałý mężczyzna a kobieta jak mała dziewczynka?

Gość gość
Zachowuje sie jak dojrzaly mezczyzna w wieku 18 lat? Sprecyzuj, Jakie zachowania u niego wystepuja?

Gość gość
Zaliczę cię na jeden lub będzie u ciebie opróżniał jaja do czasu , aż znajdzie sobie fajną rówieśniczkę lub młodszą.Proste.