Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowaalalaa

Mój chłopak chce zaczekać z seksem do ślubu choć nie jest prawiczkiem

Polecane posty

Kochane... Nie mam pojęcia co robić. Jestem ze swoim chłopakiem ok 1,5 roku, oboje mamy po 21 lat. Mój chłopak wychował się w religijnej rodzinie. Kiedy się poznaliśmy żadne z nas nie przeżyło swojego pierwszego razu. Po pół roku związku zaczęliśmy rozmowy o seksie. Pomimo moich oporów (wiedziałam jak wazny jest dla niego Bóg) zrobiliśmy to. Od tamtej chwili nasze zycie erotyczne rozkwitło. Wszystko było w porządku aż do dzisiejszej rozmowy, w której powiedział, że wiele sobie przemyślał będąc wczoraj w kościele.. Uznał, że w przeciągu 2 lat bardzo oddalił się od Boga i ja miałam na to wpływ,ponieważ zaczeliśmy współżycie. Stwierdził, że dobrym rozwiązaniem będzie wstrzymanie się od seksu do ślubu... Dodam że oboje oczywiście się kochamy choć mój chłopak nie jest zbytnio wylewny w uczuciach przez to co spotkało go w zyciu. Mam torbiele w obu jajnikach, pomimo leczenia tabletkami ani troche sie nie zmniejszyły. Mój chłopak mysli że seks źle wpływa na jajniki i to przez to mam torbiele... Co myśleć o tej sytuacji ? Czy któraś z Was miała podobnie? Nagła rezygnacja z seksu?

Gość gość
typowi pseudo katole gardzę takimi fe

Gość gość
Będzie Cię lał. Tacy są najgorsi. Znałem takiego, co nawet łyka piwa nie wypił, taki oddany bogu, ale żonę prał przy dziecku, tak żeby śladów nie było - mundurowy był. Ona się boi odejść.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje zdjęcia i nr tel:http://www.sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwoń, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)

Gość gość
Kto ma ochotę na zboczoną zabawę. Jestem Kasia , moje fotki znajdziesz na http://flamingo.co.pl/ W seksie nie mam żadnych zahamowań. Uwielbiam seks analny, wejdź swoim olbrzymem w moją ciasną dziurkę i poczuj jak mój odbyt pulsuje zaciskając się wokół Twojego kutasa. Szalona i rozpustna o drobnych cycuszkach

Gość gość
Dziwne. Coś jest nie tak. Pogadaj z nim jaki jest prawdziwy powód. Bo jeśli chodzi o wiarę to w to nie wierzę.