Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o portalu badoo?

Polecane posty

Gość gość

mam zamiar się wypisać, gorszego portalu nie ma chyba

Gość gość
- wiekszosc facetów to tępaki, koksy sterydowcy,******cze albo debile nieudaczniki albo chca placic za seks zamiast isc do burdelu - kobiety to brzydule zamulone nastolatki studentki kretynki albo d***** albo imprezowiczki - samo badoo spamuje reklamami na email, do takich portali KONIECZNIE trzeba zalozyc nowy adres mailowy a nie podawac uzywanego na codzien

Gość gość
no bo pisze do jednej drugiej trzeciej i nie widzę odzewu a są ciągle online. nawet przeczytać nie raczą. ten portal to jakaś porażka

Gość gość
bo pewnie dostają tyle wiadomosci ze im sie nei chce nawet czytac, a to ze są online to nci nie znaczy, mozna miec wlączoną strone w przeglądarce i robic cos innego, to samo w aplikacji mobilnej - moze ona dzialac w tle sama mialam konto na innym portalu i skasowalam zdjęcia, męczyli mnie faceci, dziesiątki wiadomosci dziennie, głupie teksty, głupie zagadywanie, seks oferty, wiadomosci CO TU ROBISZ PIĘKNA, MOZE SIE POZNAMY? nawet nie otwieralam takich wiadomosci bo mi sie nei chcialo im odpisywac, niektorzy są strasznie natrętni, okropni, wsstrętni psychicznie, nic dziwnego ze zadna ich nie chce, ktora by chciala takiego debila i frustrata?

Gość gość
myslałem ze poznam jakąś wartościową dziewczynę ale chyba porzucę te złudne nadzieje , .......

Gość gość
"wsstrętni psychicznie" .. widzę że znasz każdego faceta na wylot

Gość gość
ten portal to pomyłka

Gość gość
A czemu nie szukasz w realu tylko po takich portalach się włóczysz?

Gość gość
nie wiem czemu chciałem spróbować .. ale tam musisz być dopasowany,, mnie to juz wkurza wychodzę wolę poznać kogoś w realnym zyciu niż na jakimś głupim badoo, gdzie większość się zabawia

Gość gość
inne portale wcale nie lepsze, np. Sympatia :)

Gość gość
aha i nie będe płacił tylko za to że chcę kogos poznać ! zdzierstwo

Gość gość
i ukryte profile , które sobie wchodzą i nie musisz go widzieć a ja może chciałbym wiedzieć kto mnie odwiedza.... powinni tą funkcje zlikwidować bo to juz jest przesada,

Gość gość
po co to jest? że niby ktoś się wstydzi siebie? albo jest na tyle brzydki ze się ukrywa ....

Gość gość
myslę że to nie jest dla normalnych ludzi ;)

Gość gość
chociaż udało mi się poznać kogoś normalnego ale to chyba wyjątek

Gość gość
niektóre osoby nie publikuja zdjecia ze wzgledu na pracę, albo rodzinę

Gość gość
większość jest w związkach ja bym czegos takiego nie tolerował

Gość gość
Jest aplikacja badoo i jak sie ją ma to jest sie całą dobę online nawet jak sie aktualnie nie korzysta. Myślisz, że dziewczyna/ chłopak jest na portalu a wcale tak być nie musi.

Gość gość
do brzydkich cię dopasują ale już do ładnych nie ... zero swobody

Gość gość
szukanie na siłę nic nie daje

Gość gość
Jak facet nie ma wyglądu minimum 9/10 to nie ma w ogóle sensu, by rejestrował się na takich portalach, bo zasila tam tylko chore wymagania kobiet, dołączając do tysięcy przegrywów, skamlących o ich uwagę i podbijających ich ego. Mija się to z celem, tam nawet przeciętna laska (na zdjęciu, a zdjęcie zawsze jeszcze zakłamuje rzeczywistość) dostaje tysiące propozycji od nabuzowanych testosteronem, tępych sebixów, a białorycerze podbijają jej ego do niebotycznych rozmiarów i są odpowiedzialni za kuriozalny przerost wymagań kobiet w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Myslę że w dzisiejszych czasach, nie istnieje. A jesli istnieje to jest to znikomy procent,tak naprawdę ludzie potrzebują zabawy,

Gość gość
chore to jest to że jak jest ładna dziewczyna to nie możesz z nią pisac bo pieprzone "badoo" nakłada ci obowiązek zapłacenia za to tylko żeby móc z nią gadać, czy to nie jest jawne wyłudzanie pieniędzy? bo nie jestes dopasowany , to nie pogadasz , dopasowanie ma coś wspólnego czy z kimś pogadasz czy nie? chore chore i jeszcze raz chore!!!!

Gość gość
to juz doszliśmy to takiego momentu gdzie za zwykłe pogadanie z kimś musimy zapłacić???? mi już to całe pieprzone badoo wysłało kilkanaście smsów z treścią że muszę zapłacić kredyty bo inaczej nie pogadam.... za nic nie będe płacić, a już nie za gadanie no przepraszam bardzo , są jakieś granice, a z pustymi dziewczyna nie mam zamiaru gadać

Gość gość
z dziewczynami nie warto tam się zadawać, zwłaszcza jeśli szukasz normalnej bo nawet jesli mowi ci że taka jest to kłamie

Gość gość
a zdjęcia to daja takie ze jak popatrzyłem to mi się rzygać zachciało. one chyba lustra nie mają

Mam sporo do powiedzenia na temat tego portalu. Nie korzystałam z prawdziwego konta, bo nie mam potrzeby - zakładałam fejkowe w celu, można powiedzieć, badań. Wynika z nich, że starsze kobiety z reguły są ostrożne i zwracają uwagę na sposób wyrażania się rozmówcy. Tym młodym zależy głównie na byciu komplementowanym. Zaś jeśli chodzi o facetów to jest jedna wielka tragedia. Młodych zwykle da się przeboleć pod warunkiem, że nie chodzi mu tylko o seks ze starszą. A ci starsi? Poza wdowcami zboczeńcy i erotomani. Część potrafi wysłać zdjęcie przyrodzenia po wiadomości z przywitaniem. Pozdrawiam.

Gość gość
same nic nie warte ładne są ale nie pogadasz jak nie masz konta super" czy coś takiego

Gość gość
Kolejny portal dla pustaków i chętnych na lajki na swoje foty. Dla niektórych ocena za swoje foty to najwazniejsze notowanie w życiu.

Gość gość
Tylko desperaci szukaja zwiazku w internecie. Przeciez to smieszne