Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Chciałam zapytać czy może ktoś miał podobnie jak ja, otóż denerwuje mnie fakt iż nie mam miesiączki. Współżyłam z chłopakiem 19 lutego z prezerwatywą a planowana miesiączka powinna być 27 lutego a jest już 15 kwiecień i nadal nic... Dodam że mam nieregularny okres. Czasem czuję jak mnie boli podbrzusze i lewy jajnik, bolą mnie piersi i trochę są powiększone a poza tym mam śluz przezroczysty jak białko jaja kurzego...

Gość gość
Sama odpowiedzialas sobie na pytanie, skoro masz nieregularne miesiączki i wspolzylas w zabezpieczeniu, to znaczy że.... Masz nieregularne miesiączki i nie jesteś w stanie przewidzieć kiedy nadejdzie kolejna

Gość gość
A test ciazowy tak trudno zrobic..?

Gość gość
Możesz mieć np endometrioze czy inne zaburzenia. Wąpie, że to ciąża. Udaj się do ginekologa.

Łatwo zrobić test ciążowy, ale mam jakies obawy... i dlatego tylko pytam czy ktoś miał podobnie... Bo mam tarczyce i tak myślę, że to może przez to... Ale niepokoi mnie to, że wciąż mnie boli podbrzusze.

Gość gość
A co na to ginekolog?

Gość gość
Przy endometriozie też boli podbrzusze, tak samo normalne są nieregularne miesiączki. Ty masz kobieto zaburzenia a nie w ciąży jesteś.

Gość gość
Każdy człowiek ma tarczycę. Podobnie jak płuca, uszy i prawą rękę. Pewnie chodziło ci o zaburzenia tarczycy. Jest diametralna różnica między jej nadczynnością a niedoczynnością i to trzeba określić, bo efekty są odwrotne. Jedyna rada. Zrób test ciążowy. Jeśli jesteś w ciąży (co przy prawidłowo stosowanej gumce jest niemal niemożliwe), to już wyjdzie pozytywny. Tak czy inaczej powinnaś odwiedzić ginekologa i endokrynologa.

Gość gość
autorko, ja juz rok nie mam miesiaczki ;(