Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalafonia2222

Nieudana randka

Polecane posty

Gość Kalafonia2222

Bylam z facetem na randce. Przyszedl pieknie ubrany, zabral mnie do fajnej restauracji robiac mi niespodzianke. Wszystko szlo super, siedzielismy w restauracji pijac herbate, dobrze nam sie rozmawialo(wedlug mnie) po czym ja musialam wyjsc do toalety. Gdy wrocilam nawet nie zdazylam usiasc a on mowi ze w sumie to on musi sie juz zbierac bo ma pociag...spotkanie trwalo 1,5h...bylam zdziwiona i zszokowana. Wyszlismy na zewnatrz i jeszcze chwile pogadalismy po czym on w pewnym momencie stwierdzil ze chce sie jeszcze spotkac z kolega, przytulil mnie i poszedl... Wtedy dopiero bylam w takim szoku ze stalam tam jak wryta. Spotkalam po drodze kolezanke ktora poradzila mi bym napisala do niego sms czy wszystko w porzadku bo tak szybko spotkanie sie skonczylo. Nie odpisal mi. Nie wiem co mam o tym myslec, to najdziwniejsze spotkanie w moim zyciu chyba :/ czy to oznacza ze on najzwyczajniej w swiecie uciekl?

Gość gość
Znajomość z Internetu?

Gość gość
Najpierw niby sie spieszyl na pociag a Zaraz stwierdzil ze by sie spotkal z kokega hahaha sciema na kilometr :D. To blad ze posluchalas kolezanki, moglas go olac. Widocznie nie podobala mu sie randka I chcial uciec

Gość gość
Nie sluchaj juz wiecej rad tej kolezanki...

Gość gość
Pewnie z inną był umówiony na dymanko a z tobą tylko czekał aż tamta będzie na chacie.

Gość gość
dobrze nam sie rozmawialo(wedlug mnie) x I tu jest pies pogrzebany, wasz kobiecy egoizm nakazuje uważać że skoro tobie było miło, to facetowi również musiało być miło... ale jak widać tak nie było i facet żeby cię nie urazić wymyślił powód zakończenia spotkania :)

Gość Kalafonia2222
Tak właśnie czułam ale chyba musiałam to usłyszeć od obcych osób. Zrobiłam tylko z siebie idiotkę :(

Gość gość
Siegnij do pochwy znajdz miesnie kegla i wytrenuj je Nic innego ci nie pozostaje