Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszustwo makijażem

Polecane posty

Gość gość
Photoshop.Kobiety po lewej stronie na każdym zdjęciu mają mniejsze usta niż na zdjęciu po prawej.Tak te zdjęcia są tam podrasowane że hej. :D

Gość gość
Nic nadzwyczajnego. Panie przed są równie ładne jak po. Jakaś zawistna pipka albo zraniony fiutek założył temat, hm?

Gość gość
Kobiety lubia zmiany

Gość gość
13:09 Stawiam że jakiś brzydal, którego żadna nie chce i zazdrości że makijażu nosić nie moze xD

Gość gość
nie jestem zawistna ,pokazuje tylko , na zasadzie ,jak makijaż potrafi zmienić kobietę w inną osobę zobacz drugi filmik ,to sam będziesz zaskoczony , ja jestem z tych ,co używają trochę ,ale widziałam po ulicach i takie ,które były po makijażu i uwierz mi ,że nie wygląda to zbyt dobrze :(

Gość gość
13:13 Kogo obchodzi twoje zdanie na temat CUDZEJ twarzy i cudzego życia? Owszem jest różnica. Ale co z tego? Nie wolno wyglądać ładnie? Nie wolno codziennie chodzić odpicowanym od stóp do głów? To że ty wyglądasz jakbyś szła na jogę nie znaczy, że inni też muszą. I piszę to jako facet. Zacznij patrzeć na siebie, jak sama wyglądasz a nie rozpoczynasz hejt na obce, zadbane kobiety.

Gość gość
ale jaki hejt? mnie to nie obchodzi ,jak wyglądają założyłam temat , bo wielu mężczyzn wypowiada się ,że wolą kobiety naturalne niż w makijażu i ja też tak uważam :) te kobiety nie są zadbane one są zrobione ,zadbane kobiety to według mnie ładna wyleczona skóra jeżeli miała trądzik , jak ma nadal trądzik , to delikatny makijaż najlepiej pudrem mineralnym i tyle jeżeli chodzi o twarz , na oczach tusz do rzęs i delikatny błyszczyk i tyle , a nie 10kg tapety :D:D

Gość gość
Jak widać - obchodzi cię i to bardzo. Aż ci d**e ściska :) jak wyżej pisał: chuj ci do cudzego wyglądu, sobą się zajmij. Jesteś szczęśliwa bez makijażu - nikt ci nie broni. W drugą stronę to powinno działać tak samo. Zluzuj.

Gość gość
Ale co cie to w ogole obchodzi?zyj i daj zyc innym . .zazdrosnico.