Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że w Polsce jest już ponad milion Ukraińców ?

Polecane posty

Gość gość

a wy mowicie że Niemcy , Holandia, Szwecja i UK maja problem z imigrantami... polski rzad chce zwiekszyc liczbe imigrantów ukraińskich, do 2020 roku w Polsce ma mieszkać 3 miliony Ukraińców ! powiedzcie mi jak to jest, ze ja jako Polka mam mniej przywilejów niz Ukrainka ? jak to jest, ze jestem uwazana za gorszą we własnym kraju, inwigilowana cenzurowana kolejnymi ustawami ? rejestracja kart sim, teraz przymusowe płacenie abonamentu RTV, no i ministerstwo cyfryzacji chce by Urzędy Stanu Cywilnego gromadzily wszystkie numery telefonów, kontakty, billingi, emaile, orwellowski świat, Polska to przodownik w odbieraniu ludziom prywatnosci ? Debile szalały na ulicach gdy chcieli wprowadzic ACTA a teraz są gorsze ustawy niz ta zasrana acta i co ? cisza, gimbusy i studenciaki nic nie mowią, bronią Dudy, Szydło i inne marionetki, nie rozumiem tego W Niemczech tez imigrant ma wiecej praw i przywilejów niz Niemiec, w Polsce robimy to samo, ludzie muszą żebrać po fundacjach, żebrać o 1% podatku a imigrantom i dzieciorobom sie rozdaje wszystko

Gość gość
Aha no to wygońmy Ukraińców , bo to nie są bracia gardzę nimi .

Gość gość
Jeśli wszyscy byliby rosyjskojęzycznymi uchodźcami z Donbasu, to może być ich i dwa miliony. Reszta niech jedzie na Zachód.