Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego on nie mówi że mnie kocha?

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem ponad pół roku i świetnie nam się układa. Codziennie czuję, że mu na mnie bardzo zależy, wspiera mnie, uważnie słucha, dba o mnie. Od jakiegoś czasu mówi mi często, że bardzo mnie lubi. Jakiś miesiąc temu nie wytrzymałam i podczas namiętnego seksu powiedziałam, że go kocham. odpowiedział :ja ciebie też. Myślałam, że zaczniemy to sobie mówić i czekałam aż takie słowa padną z jego ust, ale po tygodniu wrócił do tego Lubie cie :o co o tym sądzicie? odpowiedz nasuwa się sama: nie mówi kocham, bo nie kocha.. jeszcze?

Uważam że powinnaś się zapytać go wprost o to. Może dla niego to słowo oznacza bardzo wiele i nie chce rzucać go na wiatr. Może kiedyś ktoś mu mówił często że go kocha i go zranił. Zapytaj czy Cie kocha czy lubi.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on o Tobie myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
niechce cie okłamywać więc nie mówi

Gość gość
To bardzo ważne słowo, jeszcze tego nie czuje na 100%, jest więc szczery nie tylko wobec siebie ale zwłaszcza wobec Ciebie. Bądz cierpliwa, nie naciskaj, nie rób focha czy coś takiego. Jak będzie to czuł naprawdę, to powie.

Gość gość
I pewnie juz nie pokocha. Pogodz sie z tym.

Gość gość
Pamiętam jak mój facet po 3 miesiącach powiedział mi, że mnie kocha. Zatkało mnie i nic nie odpowiedziałam. Jesteśmy już razem 11 lat i jak widać słowa były prawdziwe. Teraz każdego dnia wyznajemy sobie miłość nawet kilka razy. I tutaj obalam mit że faceci nie mówią o miłości. Ale wracając do tematu, wtedy to dla mnie było za wcześnie i ja chyba jeszcze tego nie czułam. Dlatego też może z Twoim chłopakiem jest podobnie, może potrzebuje czasu na takie deklaracje

Gość gość
Po pół roku chcesz usłyszeć że kocha? Nie myl zakochania z kochaniem, bo to dwie różne rzeczy, aby kogoś pokochać na serio to trzeba tą osobę dobrze poznać, wytworzyć bardzo silną więź, itd... Kiedy mówisz komuś kocham, to musisz też być gotów do poświęceń, rzucenia wszystkiego dla drugiej osoby, a nawet poświęcenia swojego życia.