Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnica6

Zazdrość o córkę mojego faceta

Polecane posty

Gość zazdrośnica6

Przepraszam jeżeli był założony juz taki temat, jednak nie miglam go nigdzie znalezc. Chodzi o to, ze jestemcholernie zazdrosna o 8-letnia corke mojego Partnera. Nie jestem z nim tak długo (8 mies), corke widzialam na razie 3 razy. Jest w sumie mila i bardzo mnie lubi. Przytula sie, skacze jak mnie widzi. Ja tez nieokazuje niecheci. Jednak w ich relacji ojciec-córka przeszkadza mi niezmiernie wiele... Oni kapia sie razem, nago. Spia w jednyn lozku (on w bokserkach, a wiadomo co sie tam rano dzieje). Pozwala jej widziec go nago w roznych sytuacjach. Daja sobie baaardzo czesto tzw. buziaki w usta. A on gada o niej jakby to byla jego milosc nie dziecko. Okropne jest to ze tak samo jak do niej zwraca sie do mnie np. myszko, skarbie itp mowi do mnie jakbym ja byla tez jego corka. Takie same gesty, jak jemy to gladzi ja po policzku i mnie tez. Ostatnio nawet powiedzial o niej "mein liebling" tzn cos takiego jak po polsku moja luba? Jezeli sie myle niech mnie ktos poprawi. Ja juz nie moge tego zniesc. Jak ona rano wlazi nam do lozka, z jego strony i mowi np "tato zimno mi" a ten w tym momencie zabiera mi koldre, przykrywa ja i odwraca sie ode mnie. Mam dosc... nie wiem czy ten zwiazek ma przyszlosc, wszystko mi o niej przypomina. Nie moge na niego patrzec. Co mam zrobic? Bardzo go kocham, ale swiadomosc ze zawsze bede druga a matka dziewczynki cale zycie pozostanie czescia jego zycia przyprawia mnie o mdlosci. Pomocy...

Gość gość
To sa wlasnie ,,uroki" bycia w zwiazku z dzieciatym facetem. Tu zawsze Bessie trijkat on- dziecko- jego byla. I ZAWSZE dziecko bedzie DLA niego najwazniejesze a Ty na drugim planie. Przywyknij albo zostaw go... Poki dziecko ma 8 lat widocznie on nie ma problemu z nagoscia, dawaniem buzi w usta, tak okazuje milosc. Z czasem ta Bariera wstydu Bedzie narastac, wiadomo jak dziewczynka zacznie dojrzewac. Chociaz to ze sie z nia kapie to troche dziwne

Gość gość
mogę ocenić że nie będziesz szczęśliwa z rozwodnikiem z dziecmi,dzieciaci tylko dla dzieciatych ,panienka dla kawalera,wtedy jest najlepiej,troche pocierpisz i zapomnisz ,chyba że tak strasznie kochasz to będziesz się męczyć potem hormony się uspokoją on ci zobojętnieje i będzie ci lepiej,ale twoja natura jest taka że kawaler bez ogonów

Gość gość
Nie za wczesnie zamieszkalas z facetem? Jaki on tam partner? hihi.

Gość Zazdrosnica6
Ja z nim nie mieszkam

Gość gość
Lepiej dla ciebie,bo bys wpadla w paranoje przy takich zachowaniacg.Wiej dziewczyno,to nie partner,to "gadacz" o partnerowaniu.

Gość gość
Tu jest temat "Nienawidze dziecka mojego partnera".Na rizwodnikach coś o dzieciach z pierwszego związku.Szybko ci przejdzie ta znajomosć,gdy wglębisz się w lekturę.

Gość gość
Ten twój facet to chyba pedofil :o

Gość gość
Twój partner zachorwuje się conajmniej dziwnie... Mówię Ci to jaki mama dziewczynki. Mój mąż podobnie jak ja kocha naszą córkę nad życie, spełnia jej zachcianki. Jednak nigdy nie paradowal przed nią na golasa, nie kapal się razem z nią a buziaczki to raczej w policzek, zdarzało się w usta ale jak była mała. Nieraz leżeli i wyglupiali się razem ale nie sypiali razem. Moim zdaniem daj sobie spokój. ... Zawsze będziesz musiała się nim dzielić z jego córką i jej matką.

Gość gość
Przed 8 latka chodzi goły?

Gość Zazdrosnica6
W tym roku bedzie ona miala 9 lat. nie moge, boje sie tej sytuacji, rozstac sie z nim jakos nie umiem. Ale meczy mnie to okropnie...

Gość gość
Jested masochistka, Twoja sprawa...chcesz to sie mecz

Gość gość
Mam od tak z nim skonczyc?

Gość gość
Ludzi pytasz co masz zrobic? ile ty masz lat kobieto?

Gość gość
To normalne że dziecko jesy wazniejsze Ciebie może wymienić ną 10 innych bab , a jego dziecko to on sam jego krew geny

Gość gość
Kobieto jak se życia nie ułożysz do 25 max 27 roku życia to masz przepierdolone, trafiasz na dzieciatych facetów, na facetów z przeszłością, po rozwodach, wdowców a to jest odpad rozumiesz? To jest najgorszy sort, w takich związkach zawsze przeszłość będzie komplikowała przyszłość a ty będziesz tą drugą, bo ważniejsze będzie dziecko, zmarła żona, albo gość będzie miał zjebaną psyche po rozstaniu z żoną. Dzisiaj wmawia się ludziom, bawcie się życie pełnią , decyzje o ślubu podejmujcie jak się wybawicie itp 23 latkowie zachowują się jak 14 latkowie. A potem jest dramat, bo ciężko jest się zakochać po 30 stce, bo ciężko jest zostawić swoją przeszłość niestety tak

o ile to nie prowokacja to ich relacja (ojciec -córka) jest niepokojąca. Mam chrześnicę w tym wieku,odwiedziłam ją nawet dzisiaj i mogę cię zapewnić,że dziewczynka w tym wieku już odczuwa wstyd ,pomału potrzebuje a nawet żąda prywatności. Wspólne kąpiele z mężczyzną. Dziwne,nawet jeśli to tata. Co do Ciebie,przemyl to dobrze,juz teraz masz dość a co będzie pozniej,kiedy bedzie coraz trudniej? jak większość uważam,że w relacji z rozwodnikiem z dziecmi panna,kobieta bez zobowiazan pomijajac uczucie wiele traci w porownaniu do relacji z wolnym mezczyzna,dla ktorego jest numerem jeden. Zal i niechec bedzie narastac

Gość gość
"Mein Liebling" to tyle co "moje kochanie" - i nie oznacza tylko relacji damsko - męskiej. On mówi do dziecka po niemiecku? Jest Niemcem? Oni maja inny stosunek do nagości, przebierają sie przy dzieciach i osobach płci odmiennej bez skrępowania, opadają sie nago i kapią na plażach - nie tylko tych dla naturystów.

Gość gość
tu nie tylko o tę nagość chodzi tylko traktowanie córki jak wlasnosci. A juz to spanie w jednym lózku? niehigieniczne to dla fizis i psyche dla dziewczynki. Zwiewaj kobieto,bo male dzieci-mały kłopot,duze dzieci-duzy klopot.

Gość gość
Autorka nie odejdzie, pouzala sie na forum I Dalej bedzie w tym tkwic. Sama napisala ze ,,NIE UMIE" odejsc. Woli sie meczyc I tu nalezy dodac ze chodzi nie tylko o corke ale tez o matke tego dziecka ktora Bedzie ciagle obecna w zyciu jej faceta a takie lubia bylemu d...e zawracac

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu skonczyla ten "zwiazek". Im dluzej zostaniejsz tym bardziej bedzie pozniej bolalo

Gość gość
Powiedzcie mi lepiej jak prowadzić sobie z rozkapryszoną 13latka która mnie nienawidzi...

Gość gość
Tez od faceta ona?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy będziesz z nim szczęsliwa, co on do Ciebie czuje, co mysli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna . Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
No 13 lat to juz buntowniczy wiek. A ty sama masz dzieci?