Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zbyt dobry

Polecane posty

Gość gość

usłyszeliście od kogoś takie określenie w waszym kierunku? kilka osób mi to powiedziało, zastanawiam się co mówie, uległy, zdolny do poświęcenia dla osób które zapunktowały swoim zachowaniem itp chyba to głóówny powód cierpienia i w życiu uczuciowym same rozczarowania

Gość gość
To znaczy : naiwny, predzej czy pozniej wykorzystany, zostajesz sam, za bardzo ci zalezy, myslisz ze skoro ty jestes ok to inni rowniez sa-guzik prawda, ludzie sa interesowni.

Gość gość
Zgadzam się, teraz tak jest że jeśli okazujesz innym więcej serca, dajesz z siebie dużo więcej niż powinieneś to ludzie to wykorzystują. Co najgorsze nie mają skrupułów. Ja słyszałam często że jestem naiwna.

Gość gość
Kobiety zwyklr ciagnie do twardzieli, zlych facetow, ironicznych, bezczelnych. Nie wiem dlaczego tak jest. Zawsze sie dziwilam wiekszosci moich znajomych. Przewaznie ten dobry szedl w odstawke dla jakiegos czarnego charakteru ehh szkoda gadac

Gość gość
Żyje wg swoich zasad nie zawsze zgodnie z prawem

Gość gość
Moze troche prZesadzasz. Moja zbajoma ladna babka zawsZe jak pozna faceta to sie zali ze nikt nie chce sie z nia wiazac tylko wszyscy przyjaznic i rak sie zali i zali... ludzie wola pewnych siebie nie rozczulajacych sie nad soba.

Gość gość
Zbyt dobry to sie mowi jak z kims sie chce roztac i nie chce sie tej osoby zranic.

Gość gość
Zbyt dobry to sie mowi jak z kims sie chce roztac i nie chce sie tej osoby zranic.

Gość gość
Ja tam lubie dobrych mezczyzn nie odpicowanych cwaniakow w bialych adidaskach i czapeczkach z daszkiem..