Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna plama

Dziewczyna nie chce ubierac sukienek. Jak przekonać?

Polecane posty

Gość Czarna plama

Moja dziewczyna nie chce nosić sukienek. Jesteśmy ze sobą 4 lata i w tym czasie ANI RAZU nie widziałem jej w sukience. Chciałbym w końcu ją zobaczyć w kiecce, chciałbym żeby chociaż latem raz na jakiś czas ubrała się w nią albo żeby po domu tak chodziła. Jak mogę ją przekonać do sukienek?

Gość Czarna plama
Mówiłem jej że chciałbym ją zobaczyć w sukience i że kupię jej jakąś. Nie raz mówiłem że z pewnością będzie w niej świetnie wyglądać. Ale zawsze słyszę nie.

Gość gość
In jak zwykle dobrze prawi. Jaki styl ma Twoja dziewczyna?

Gość gość
Spódniczek też nie nosi?

Gość Czarna plama
Lubi wygodę czyli zawsze chodzi w spodniach do tego albo bluzka albo t-shirt + bluza rozpinana/koszula, latem dużo się nie zmienia bo zaklada spodenki do połowy uda i t-shirt. Zawsze nosi adidasy albo trampki. Mówiłem jej że podoba mi sie taki ubiór u kobiet ale za każdym razem mi odpowiadała "wolę nosić spodnie", " wiedziałeś, że nie noszę takich rzeczy"

Gość Czarna plama
Spódniczek też nie nosi. Jak o nie pytałem to mi odpowiadała że to jest jeszcze gorsze od sukienek.

Gość gość
Są różne sukienki i spódniczki. Ołówkowe, przed kolano są dobre na specjalne okazje. Można kupić mega wygodną sukienkę/spódnicę bardziej na codzień. Do tego body, japonki/sandały/balerinki i jakaś fajna torebka na ramię.

Gość gość
W co ubierać, w bombki?

Gość gość
Skoro nie chce, to jej nie zmusisz. To jej wybór.

Gość Czarna plama
Wiem że są różne sukienki, ale jak mogę ją przekonać do nich?

Gość gość
Sukienek się nie ubiera, analfabeto. Ubiera się np. choinki albo dzieci.

Gość gość
ubrać I — ubierać 1. «włożyć na kogoś ubranie, obuwie, nakrycie głowy itp.» 2. «kupić lub uszyć komuś ubranie» 3. «ozdobić, przystroić» 4. «przedstawić coś w sposób łatwy do wyrażenia lub bardziej atrakcyjny» 5. iron. «postawić kogoś w trudnej sytuacji»

Gość gość
Nie przekonasz. Wygląda na to, że nie lubi dziewczęcych ubrań.

Gość gość
dobrze ci mówi, widziały gały co brały

Gość gość
Do gościa z 00:10 - Nosze sukienki, ale takiego koszmaru w życiu bym nie założyła.

Gość gość
A jak jest z innymi rzeczami? Lubi kosmetyki?

Gość gość
00:12 tak? To podaj lepszy przykład. Tylko pamiętaj, że laska nosi tylko sportowe buty i lubi wygodę :)

Gość gość
Ale przecież taka właśnie ci się spodobała. A teraz chcesz ją zmieniać?

Gość gość
Po co lepszy przykład? Dziewczyna nie lubi spódnic i sukienek, więc ich nie nosi. I nie ma w co ingerować. Widziały gały co brały. Moja kuzynka raz w życiu założyła sukienkę - na własny ślub. I jakoś żyje.

Gość gość
ja tez nie lubie sukienek , wolę opięte spodnie ładnie figura wygląda, a sukienki raz, że jak na mnie wrażenie nie robią, dwa musi byc obcas co już sprawia, że powinna być to stylów na jakaś konkretną okazje bo nie będę chodzić jak stróż w Boże ciało.. poza tym co ty masz z tymi sukienkami? może sam lubisz się przebierać? hmmm?

Gość gość
To nie jest jego żona. Może poszukać innej.

Gość Czarna plama
A co dziwnego jest w tym że podoba mi się jak kobieta chodzi w sukienkach? No raczej nic dziwnego w tym nie ma, tak samo naturalne jest to że chciałbym zobaczyć swoją dziewczynę w takim ubraniu. Nie chce jej zmieniać, to że chce ją zobaczyć w sukience nie znaczy że od razu ma się zmienić. Ona nie maluje się.

Gość gość
Trzeba było wybrać inną, a nie wziąć pierwszą lepszą i wpieprzać się w to co nosi

Gość gość
Ja w makijazu a moj syn mamo zmyj to nie halloween

Gość gość
Nie maluje się, ale może dba o siebie inaczej. Ma jakieś gadżety w domu? Np. urządzenie do domowej mikrodermabrazji? Chodzi na zabiegi upiększające? Ma różne odżywki do włosów/olejki/kremy? Robi sobie czasami maseczki? Odżywia się troszeczkę inaczej?

Gość gość
Sorry, ale jeśli dziewczyna przez 4 lata nie mogła założyć dla Ciebie sukienki to chyba średnio jej zależy. Przecież to drobiazg.

Gość gość
to nie jest drobiazg. Jeżeli nigdy wcześniej nie nosiła sukienek to dlaczego teraz ma to zrobic?

Gość Czarna plama
Nie chodzi na zabiegi. I nie ma żadnych takich urządzeń. Używa jakiś kremów do twarzy, raz na jakiś czas robi sobie maseczki ma jakieś odżywki do włosów, rzęs, paznokci. Chciałbym po prostu zobaczyć ją w sukience, nie musi chodzić w tym po mieście może po domu, teraz jak jesteśmy sami to ona chodzi w samych majtkach i w koszulce ale sukienki nie chce założyć.

Gość gość
podejrzewam że tego tematu nie przewalczysz, chociaż może jest pewna szansa w upalne lato jak kupisz jej spódniczkę w stylu szortów, o ile przekona się do takiej to może pózniej będzie łatwiej z bardziej kobiecą spódniczką, osobiście nie wyobrażam sobie latem jak jest dziki upał noszenia spodni nawet szortów