Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasmutnaOna93

Dlaczego akurat On ???

Polecane posty

Gość takasmutnaOna93

Dlaczego akurat On?? Dlaczego?? Jestem z moim chłopakiem już 5 lat i 3 miesięcy. Jeszcze nie oświadczył mnie... nie wiem dlaczego akurat On?? Tak bardzo Go kocham i nie umiem żyć bez Niego.. ale dlaczego .... mieszkam u chłopaka z rodziną, nawet nie mamy prywantości, jeśli kiedy mam ochotę na seks ale nie mogę bo jego rodzenstwo moga uslyszec.. w domu 9 osob w malym mieszkaniu tylko 2 pokoje.. oczywiscie pracujemy.. chcialabym miec wlasne mieszkanie :( moj chlopak pochodzi z biednej rodziny.. czemu tak sie zakochalam tylko w NIM!! Nie pomyslalam o przyszlosci.. jestem bezdomna, moi rodzice daaawno sie rozstali, wiec nie mam na kogo liczyc, nie wiem czy mam szasne o mieszkanie socjalne?? Nie wiem czemu akurat on, nie umiem odejsc od niego :( tak bardzo go kocham :( czasem zaluje ze jestesmy razem :( moglabym miec chlopaka ktory ma dom i itd :( nie wiem czemu tylko on :(

Gość gość
pielęgnujcie tę miłość to DAR. nie każdy nawet ten kto opływa w luksusach ją ma , doznaje. Wy ją macie. pielęgnujcie. zawierzcie sibie Pani Bogu . i Maryi Przenajświętszej. Ona nie da Wam zrobić nic złego. jesteś super skoro tak pięknie kochasz

Gość takasmutnaOna93
Tak go bardzo kocham, jak 2 lata temu jak On mnie zostawil a ja sie oszalalam i dlugo walczylam o tym zeby do mnie wrocil, nie umiem pokochac innego, nie potrafie, niewiem czemu akurat on.. nie wyobrazam sobie zycia bez niego nie umiem... i w koncu do siebie wrocilismy bo tesknil za mna i popelnil blad ze ze mna zerwal... tylko chodzi o to ze czasem my mamy ochote na seks ale niemozemy.. nawet nie moge zeby mieszkala na wynajecie mieszkanie bo nie stac na mnie bo mam za duzo kredyty :( jaka bylam glupia .. nie wiem czy moge liczyc na mieszkanie socjalne?? Nawet marzymy o tym zebysmy mieli dziecko :( staramy sie juz od czerwca :( nie wiem jak mam zyc z tym czlowiekiem (moj chlopak) :( :( czemu tak jest silniejsze??? :;