Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość janka2222222

Zakupy z Zalando

Polecane posty

Gość janka2222222

Słoneczko już cieszy pierwszymi ciepłymi promykami. Wiosną za oknem wszystko budzi się do życia, nic więc dziwnego, że w tym okresie większość z nas ma ochotę na wprowadzenie do swojego życia czegoś nowego, świeżego. W przypadku kobiet, zazwyczaj ma to związek z zakupami =) Nie jestem wyjątkiem , czas na odnowienie garderoby oraz dodatków. Każda z nas marzy o tym , by nosić ubrania światowych marek odzieżowych , w atrakcyjnych cenach, kupione bez biegania po centrach handlowych. Dla takich osób, właśnie powstało Zalando. Zalando - niemiecki wysyłkowy sklep internetowy z siedzibą w Berlinie. Sprzedaż skupia się głównie na obuwiu i odzieży ( ponad 50 najbardziej znanych odzieżowych marek w Europie ) , przy czym dostępny jest szerszy asortyment, który obejmuje produkty dekoracyjne, akcesoria domowe, a nawet meble. Pierwsze koty za płoty =) zamówienie złożone. Sam proces zakupów jest prosty i nie wymaga od nas specjalnego wysiłku. Mój wybór to EVOPOWER MEDIUM - Torba sportowa - black/white A teraz opinia o tej transakcji =) Cena. Akurat rzecz zakupiona przez mnie była w cenie promocyjnej 143,65 płn (Koszt wysyłki i opłata manipulacyjna w Zalando darmowe ).W innych sklepach ten sam produkt kosztował co najmniej 160 płn. + wysyłka. Dodam tylko, że produkty w Zalando nie najtańsze, ale niestety tak jest że 30% dopłacasz za markę =) Realizacja zamówienia. Czas realizacji zamówienia jest przybliżony, ponieważ czas dostawy przedmiotu przez przewoźnika zwykle deklarowany, a nie gwarantowany. W moim przypadku trwało to 4 dni robocze ( ten czas może być związany z tym, że główna siedziba Zalando i wszystkie magazyny są w Niemczech ). Przesyłkę można śledzić online ( kiedy jest w przygotowaniu, opuszcza magazyn, przekazana kurierowi - dalej możemy śledzić przesyłkę na stronie firmy kurierskiej). Przesyłkę można odebrać gdzie tylko chcesz - w domu, pracy u sąsiada =) Jakość. Jakość produktu jest najwyższa, gwarantowana przez producenta. Dodatkowym atutem sklepu jest fakt, że zakupiony towar można zwrócić do 100 dni. Zamówiłam w Zalando i jestem bardzo zadowolona ! Na pewno jeszcze skorzystam, tym bardziej że mają szeroki wybór asortymentu. Polecam zakupy w tym sklepie. #WIOSNAzZALANDO #ZALANDOSTYLE

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować