Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimaa

Brak seksu w zwiazku

Polecane posty

Gość Mimaa

Czesc dziewczyny. Mam problem, chodzi o zblizenia z moim chlopakiem. Jestesmy w kilkuletnim zwiazku, na poczatku bylo idealnie. Robilismy to bardzo czesto i bylo super. Teraz seksu jest coraz mniej. Doszlo do tego ze kochamy sie kilka razy na miesiac. On przestal cokolwiek inicjowac, mi tez sie nie chce juz narzucac. Czuje ze przestalam mu sie podobac. Wczesniej bylo mnie nieco wiecej, mialam lekka nadwage ale akceptowal mnie, komplementowal. Jednak wzielam sie za siebie, schudlam 10 kg, zaczelam lubic swoje cialo, teraz na nowo zaczynam miec kompleksy. Wlasnie przez brak zblizen. Nawet jesli do czegos dojdzie to najczesciej nie ma zadnej gry wstepnej, tylko od razu przejscie do rzeczy, nawet nie zdarze sie podniecic. Dbam o siebie, chcialabym byc przez niego zauwazona, ale teraz jakby seks przestal sie dla niego calkiem liczyc. Poza tym w zwiazku jest ok i nie chce go zostawiac, kocham go. Ale brakuje mi cholernie bliskosci..

Gość gość
Może lubi opasłe lochy

Gość gość
może jest przemęczony? albo czymś się stresuje? jeżeli Cie to martwi to po prostu zapytaj o powod, nie ugryzie Cie przeciez :P

Gość gość
Mam identyczna sytuacje :( jesteśmy razem niespełna rok, gdy zapytalam jakiś czas temu to powiedział ze to stres.. co mnie zdziwiło bo co innego może odstresować:p na pewno nie ma nikogo innego. Przez to zaczęłam miec kompleksy