Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydota męskiego ciała, piękno kobiecego ciała

Polecane posty

Gość gość
Czekam na odpowiedź, ten z 7.36

Gość gość
07:36 Uważaj kolego, za darmo to facet się podszywa, zobaczysz w relau chłopa przebranego za kobietę...pamietaj kobieta normalna musi miec zysk finansowy albo emocjonalny.

Gość gośćci
Przecież masz swoją kobiete. Ja tylko chce obalić mit z którym wyskoczyłeś w swoim temacie. Są kobiety dla których ciało męskie jest podniecające czyli piękne i kropka

Gość gość
To faktycznie jesteś facetem, ktoś Cię rozszyfrował

Gość gość
Zysk finansowy albo emocjonalny...tak myslą kobiety. Koniec i kropka. Kazdy to wie.

Gość gość
cycki to tłuszcz , vagina w czasie krwawienia miesiączkowego wygląda zachęcająco te wargi sromowe u wielu kobiet wygląda jakby flaki z brzucha wychodziły

Gość gośćci
No cóż wyraziłam tylko swoje zdanie. Udowodnić nie mam jak że jestem kobietą. Mam do oglądania swojego faceta jednak on ma mniejsze potrzeby niż ja. Nie chcę Was oglądać głupole :D chciałam tylko zabrać głos na ten temat :)

Gość gość
07:55 1 na milion.

Gość gość
Mój chłopak nawet podczas okresu po prysznic pragnie robić minetkę przy której nawet mam orgazm z lekkim krwawieniem nie brzydzi się mego ciała bo miał mnie dziewicę i nie ssie cieki po innych k***skach. Również z przyjemnością robię loda z połykiem bo nie wkładał w inną cipkę. Oczywiście musi być higiena miejsc intymnych. Jak ktoś nie ma gustu to wszystko obrzydzi nawet piękno.