Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o nim myslec

Polecane posty

Gość gość

Poznalam faceta przez internet. Spodobalismy sie sobie ze zdjecia. Czesto pisal do mnie, bylismy umowieni na dzisiaj ale spotkalismy sie juz w piatek. Zabral mnie na pierwsza randke na kolacje. Duzo rozmawialismy, patrzal na mnie caly czas. Zlapal mnie za reke i objal. Wygladalo to jakbym mu sie podobala. Po 2 godzinach powiedzial, ze musi wracac do domu, bo ma gosci z innego miasta( przyjaciela z zona). Bylo to dziwne, ale mowil o tym juz przed randka wiec mu uwierzylam. Gdy mnie odwiozl to powiedzial, ze przeprasza ze tak krotko ale w niedziele wieczorem, tzn dzisiaj to nadrobimy. Wczoraj napisal do mnie pierwszy, ze zyczy milego dnia. Dzisiaj milczy, Nie wiem czy spotkanie jest aktualne. Nie chce wyjsc na desperatke i go pytac. Co powinnam zrobic?

Gość gość
Dodatkowy problem polega na tym, ze moja kuzynka chce dzis przyjechac do mnie o 19. Teraz Nie wiem, czy odwolac z nía spotkanie czy nie. Jest prawie 15 i nie wiem czy on sie jeszcze odezwie zeby potwierdzic dzisiejsza kolacje czy raczej juz nie.

Gość gość
Jest prawie 17, skoro nie pisze to mam to rozumiec ze spotkanie nieaktualne ? Zapytac go ?

Gość gość
Dziewczyno ...nie pisz pierwsza. nie odwoluj wizyty kuzynki,na moje on ma ZONE . uwazaj ze znajomosciami przez internet ,tak kazdy podaje sie za tego za kogo chce ! owija sobie ciebie wokół palca czy ty tego nie widzisz? daj znac jak rozegrała sie ta sytuacja...

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz. No niby twierdzi, ze szuka stalego zwiazku i milosci. Ale rzeczywiscie moze klamie. Czyli po prostu nie odzywac sie do niego i czekac? A jak odezwie sie o 19 a moja kuzynka juz bedzie ze mną?

Gość gość
A jak sie odezwie po 19-tej to mu napiszesz ładnie,że jest u ciebie kuzynka i chetnie spotkasz sie z nim inna razą ;) jesli jest wartościowym czlowiekiem to napewno zrozumie i poczeka a jesli nie to pewno kłamczuch internetowy .

Gość gość
Dziekuje, tak zrobie. W sumie caly dzien mial na potwierdzenie spotkania. Nie powinien zostawiac tego na ostatnia chwile.

Gość gość
Mysle,że nici ze spotkania . Wydaje mi sie też,że ma kogoś ... 50 twarzy ...

Gość gość
No raczej chyba tak, szkoda bo wydawal sie sympatycznym facetem. Ale ja pierwsza odzywac sie nie bede.

Gość gość
Jak chcesz wiedzic czy wart mu zaufac, co on o Tobie myśli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl