Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, jak sobie radzicie z zazdrością

Polecane posty

Gość gość

Jestem od jakiegoś czasu w związku i jest to mój pierwszy partner seksualny mam 25 lat. Jestem zazdrosna o jego przeszłość o to ile miał dziewczyn i co z nimi robił. Nigdy nie pytałam ile ich było. On lubi mi robić minety i zastanawiam się czy wszystkim kobietom z którymi uprawiał sex tez to Robił. Czy tylko tej z która był w związku. A oficjalnie wiem o dwóch kobietach. Nie radzę sobie z tym że on całował je w tych miejscach a chyba tak było, choć nie pytałam to wnioskuje po tym bo idealnie trafia w punkty erogenne.

Gość gość
To dlatego, że to twój pierwszy a ty jego nie, to cię boli. Dorośnij. Jeśli faktycznie jesteś zazdrosna o przeszłość, to chyba jeszcze nie dojrzałaś do związku - każdy kiedyś z kimś był.

Gość gość
serio? nie radzisz sobie z myślami o jego byłych? może do psychologa się wybierz, samoocena w porządku?

Gość gość
Tak samoocena jak najbardziej ok. Jestem zgrabna, dbam o siebie więc mogę o sobie powiedziec ze jestem atrakcyjna, tylko.nie b odbierajcie mnie źle i że jestem narcyzem.

Gość gość
co bylo a nie jest nie liczy sie w rejestr,teraz jest z toba i na tym sie skup

Gość gość
nie wazna jest przeszlosc jest z toba,liczy sie tu i teraz,widocznie tamte nie byly az takie wspaniale skoro teraz jest z toba

Gość gość
poza ty co do sexu,bylam z dwoma facetami,mieli wczesniej kobiety,a nie bylo mi tak dobrze jak z trzecim teraz,pierwszy mial o wiele wiecej kobiet niz ten teraz,to nie kwestia ilosc***artnerow sexualnych decyduje o tym jak ktos sie zachowuje w lozku

Gość gość
Chodzi o to że wyobrażam sobie jak on całował inna kobietę po jej c....e i to powoduje że jestem zła, zazdrosna i nie radzę sobie z tym

Gość gość
juz ci napisalam i co z tego? bylo minelo skup sie na sobie i waszym szczesciu a nie rozpamietujesz cos co de facto nie ma juz zadnego znaczenia,przeszlosci nie zmienisz po co sobie glowe trujesz takimi p*****lami zamiast cieszyc sie swoim szczesciem? slabe

Gość gość
Może nie potrzebie podczas pierwszego zbliżenia zrobił mi.minete teraz myślę że z każdą v tak b robił. Wiem tylko że przede mną nie miał okolo 2 lata żadnej kobiety.

Gość gość
teraz jest z toba z toba jest szczesliwy,a ty z nim jakie ma znaczenie co robil wczesniej i z kim? skup sie na waszej przyszlosci wspolnej,a nie na jego przeszlosc***atrz do przodu

Gość gośćinna678
Masz niskie poczucie własnej wartosci..trzeba było szukać prawiczka...mnie jakos nigdy nie przychodziły takie mysli do głowy gdy byłam z kims kto przede mną miał inne kobiety...ale moze to kwestia dojrzałosci i przekonania o własnej atrakcyjnosci..jesli facet naprawde Cie kocha to najwazniejsze

Gość gość
no i co z tego ze zrobil minete,jaka to roznica czy ktos robi minete komus kogo kocha,czy go caluje czy sie z nim kocha w pelni? przyszlosc w zwiazku jest najwazniejsza, a nie przeszlosc

Gość gość
gośćinna678 dziś X dokladnie ja tez sie nigdy nad czyms takim nie zastanawialam,a tym bardziej nie bylam o cos takiego zazdrosna,chcialam wlasnie napisac trzeba bylo celowac w prawiczka skoro dla ciebie to taki problem,ale mysle powstrzymam sie z tego typu komentarzami,ale ty wlasciwie to ujelas

Gość gość
Też tak miałam, z czasem Ci przejdzie:)

Gość gość
jezeli byloby mu z nimi dobrze to nie bylby z Toba....kazdy ma jakos przeszlosc

Gość gość
On mnie bardzo kocha wiem o tym i czuje jego szczerą miłość. Ja też go bardzo kocham. Nie miał tak wiele kobiet z tego.co wnioskuje ale jestem zazdrosna nawet o te dwie. No cóż może jakiś mi to przejdzie. Nie myślę o tym codziennie czasami mnie nadchodzą takie myśli :/

Gość gość
autorko a ja cię rozumiem jest taki żal że się czekało z seksem na kogoś wyjątkowego a jak się już ta osobę spotkało to się okazuję że facet nie czekał na ciebie- na osobę wyjątkową tylko żył chwilą i każda jedna była wyjątkowa :( w końcu z każdą był i w założeniu każda miała być tą ostatnią :( każdą traktował jak ciebie i z każdą robił to co z Tobą a nawet więcej :( pocieszające może być tylko to że może dzięki tym kobietom jest taki jaki jest, te doświadczenia go uformowały jako mężczyznę :( a w efekcie końcowym okazało się że te kobiety nie były takie wspaniałe bo jest tu i teraz z Tobą a nie z nimi

Gość gość
16:43 to właśnie autorka jest dojrzała bo czekała świadomie nie biorąc byle kogo a facet brał co leci nie zastanawiał się więc to raczej nie jest objaw dojrzałości, ja na przykład czekałam długo a wiedziałam że mogę być tylko z jednym mężczyzną więc można być bardziej świadomym siebie i czekać a można być mniej świadomym i żyć chwilą

Gość gość
faceci się nie zastanawiają byleby ładna buzia była i tak wchodzą w beznadziejne związki dla seksu, a kobieta jak jest mądra i potrafi zapanować nad popędem to czeka na kogoś wartościowego (niestety często ten wartościowy dojrzewa w tych beznadziejnych związkach)

Gość gość
Boli mnie najbardziej to ze mógł.robić minety innym. Obrzydza mnie to.

Gość gość
On uwielbia moja c....e i myślę że pewnie poprzednia dziewczynę jak kochał to też Robił.to samo i tak.często jak dla mnie :/ A jak robił to każdej z która uprawiał sex ? Nawet jak jej nie kochał? Wlaśnie to mnie brzydzi ale nie pytam bo sie boje odpowiedzi i nie wiem czy jest sens?

Gość gość
nie ma sensu się o to pytać bo odpowiedź może jeszcze pogorszyć Twoje samopoczucie :( i zatruć związek niestety tak jak dla ciebie seks jest wyrażaniem uczuć tak dla faceta to czysta fizjologia :( kolejna czynność po odżywaniu i wydalaniu :( oni nie widzą w tym nic duchowego i wzniosłego, ot zwykłe spuszczenie z kija :(

Gość gość
On jest bardzo wrażliwy, więc to też nie jest tak że miał nie wiadomo ile kobiet i ********co popadło

Gość gość
Jak poradzić sobie z tymi myślami? Jak o tym w ogóle nie myśleć?

Gość gość
jasne bardzo wrażliwy, co nie przeszkadzało mu ****ać byle czego

Gość gość
Najlepiej jakby nie miał nikogo przede mną. Ale jak facet w wieku 30 lat ma nie mieć żadnej kobiety przed ? Trochę nierealne niestety. Sex to sex a mineta to trochę wyższy level moim zdaniem. Kocham go i wiem że on kocha mnie

Gość gość
Jak faceci tak mogą iść na jednorazowy numerek??przecież to jest ich ciało więc trzeba je szanować a nie wkładać w byle dziure... sex to z miłości a nie przypadkowo

Gość gość
Ja też jestem zazdrosna o przeszłość mojego chłopaka :(