Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xonolidze

czemu Polakom nie przeszkadza to że są zniewoleni przez kler i nacjonalizm

Polecane posty

Gość gość
Jaki wniosek, lepiej ze strachu przed piekłem idziemy dzisiaj grzecznie do kościoła.

Gość gość
katolik jest jak pies łańcuchowy na codzień płaszczy się ze strachu przed swoim panem a czasem szczuty na wroga kleru i spuszczony za łąńcucha kąsa do krwi i zabija .. jak na przykład żydów

Gość gość
Wolę takie zniewolenie jak mulzumanskie

Gość gość
akurat muzułman w Polsce prawie nie ma, a nacjonalistów mamy około 25% narodu, w tym 5% radykalnych. Więc należy się bać nacjonalistów a nie muzułman !

Gość gość
a teraz judzący mośku -wypad w podskokach z polskiego forum!

Gość gość
Jakie one tam polskie, tu tylko język polski obowiązuje.

Gość gość
A czym różni się polak od mówiącego po polsku?

Gość gość
Polska to kraina ciemnoty i zabobonu, cudów katolickich i mordobicia nacjonalistyczznego, prześladowania kobiet i nienawiści do obcych. Jednym słowem Afryka w Europie.

Gość gość
Jeszcze nie zrozumiałeś Judaszu wypad z forum. Bo zgłoszę do Premiera.

Gość gość
20:23 a może zamiast kogoś wyganiać pomódl sie, co? i daj innym żyć tak jak chcą.

Gość gość
Nie pozwolę by ktoś oczerniał Polskę i Polaków!! Za to powinna być najwyższa kara pieniężna. Jeżeli pracujesz lub korzystasz z polskiego forum nie masz prawa SZARGAĆ IMIENIA I OBRAŻAĆ UCZUĆ RELIGIJNYCH POLAKÓW.

Gość gość
Wszystko ma swoje granice.

Gość gość
jak pisał Tuwim: Polak to już katolik ale jeszcze nie chrześcijanin ja bym powiedział, że Polak to już faszystowski małpolud ale jeszcze nie homo sapiens sapiens

Gość gość
No pewnie debile, lepsze jest zabijanie przez ucinanie głowy "niewiernym krzyżowcom" to jest w porządku, super normalnie, nie to co zacofane chrześcijaństwo, wam niedorozwojom to się podoba bo jesteście oświeceni i nowocześni... POyeby nowoczesne i ta przegrana patologia z sld i pslu dążące do trzeciej światowej w imię wiary :-D ...yebane niedorozwoje fałszywe i zakłamane, nie mówiąc o złodziejstwie bezkarnym!

Gość gość
Wy niemieckie i ruskie trolle zajmijcie się własnymi krajami a sprzedajne kur/wy wypad do towarzyszy, krzyżyk na drogę ;-)

Gość gość
Mamy tu wypowiedzi typowe dla katolika polaka. Może tak katolicy lepiej idźcie do kościoła się pomodlić, niż pisać te pełne nienawiści do wszystkich i wszystkiego posty.

Gość gość
A ty kim jesteś, że oceniasz katolików i jakim prawem. Pewnie złym ptakiem i nie rozumiesz zasady, iż nie należy działać na niekorzyść społeczności w której jest się członkiem./ korzystasz z dóbr które też wypracowali katolicy/. Jeżeli tak ich nienawidzisz odmów sobie z korzystania z tego co do ciebie nie należy.

Gość gość
Ręce wyciągać po to co katolickie to chętnie, tylko poszanowania dla tego co katolickie to nie ma.

Gość gość
katolicy wymordowali miliony azjatów, murzynów i indian

Gość gość
Wtorek Wielkanocny Dzień piąty: Dusze heretyków i odszczepieńców Dziś sprowadź mi dusze heretyków i odszczepieńców, i zanurz ich w morzu miłosierdzia Mojego; w gorzkiej męce rozdzierali mi ciało i serce, to jest Kościół mój. Kiedy wracają do jedności z Kościołem, goją się rany Moje i tym sposobem ulżą mi męki. Jezu najmiłosierniejszy, który jesteś dobrocią samą, Ty nie odmawiasz światła proszącym Ciebie, przyjm do mieszkania najlitościwszego Serca swego dusze heretyków i dusze odszczepieńców, i pociągnij ich swym światłem do jedności z Kościołem, i nie wypuszczaj ich z mieszkania najlitościwszego Serca swego, ale spraw, aby i oni uwielbili hojność miłosierdzia Twego. I dla tych co podarli szatę Twej jedności, Płynie z serca Twego zdrój litości. Wszechmoc miłosierdzia Twego, o Boże, I te dusze z błędu wyprowadzić może. Ojcze Przedwieczny, spójrz okiem miłosierdzia na dusze heretyków i odszczepieńców, którzy roztrwonili dobra Twoje i nadużyli łask Twoich , trwając uporczywie w swych błędach.

Gość gość
Nie patrz na ich błędy, ale na miłość Syna swego i na gorzką mękę Jego, którą podjął dla nich, gdyż i oni są zamknięci w najlitościwszym Sercu Jezusa. Spraw, niech i oni wysławiają wielkie miłosierdzie Twoje na wieki wieczne. Amen

Gość gość
Nie znoszę zakłamanych katolików. Jakim prawem uważają że wszystko jest ich. To tylko kwestia czasu a będziemy żyli w takim kraju gdzie nie ma miejsca dla religii jak jest we wszystkich krajach cywilizowanego świata.

Gość gość
To nie prawda, jeszcze wrócą wyprawy krzyżowe na niewiernych i ateistów.

Gość gość
No to wypad, kto was tu trzyma, jeszcze chcecie ściągnąć więcej poyebów cywilizowanych co wszystko załatwiają nożami... na sranie chcecie żyć wsród katolików patriotów, spadajcie jedni na wschód a drudzy do nazistowa, od Polski się od/pier/dol/cie raz na zawsze :-D

Gość gość
Jak jedni wyjada na wschód, a inni na zachód, to kto zostanie?

Gość gość
Tylko pedały, bo oni ani katoliki, ani faszyści.

Gość gość
Lewactwo pcha do Europy dzikich żeby doprowadzić do przesilenia i wybuchu trzeciej światowej, liczą na to że Europejczycy sami będą prosili o definitywne rozwiazanie problemu... Co też z korzyścią dla mafii rządzącej światem skończy się przejęciem złóż ropy i gazu na ziemiach muzułmanów, ilość których trzecia ma zredukować drastycznie, najlepiej do zera... Tak wygląda ta cywilizowana polityka, jeden poyeb z wąsikiem już kiedyś tak kombinował a cywilizowani zacierali ręce, finansowali go i pomogli w dojściu do władzy :classic_cool:

Gość gość
Ropy jest nadmiar, więc wojna na pewno nie będzie o ropę. Wojna będzie na tle religijnym.

Gość gość
A wy ruskie cepy zasadźcie ziemniaków, wykopcie je później, nakarmcie bezdomne dzieci, zamiast napadać na mniejsze kraje bo tylko mordować potraficie 😠 Macie największy kraj na ziemi, słabo zaludniony, złoża wszystkich minerałów, nieograniczoną ilość ziemi pod uprawy, każdy rosjanin powinien żyć w dostatku jak Kuwejtczycy jacyś a kur/wa żyjecie jak dzicy, do dzisiaj czcicie poyeba stalina który was więcej wymordował niż hitler, teraz dajecie się okradać garstce bandytów, no nie jesteście cepami? :classic_cool:

Gość gość
Putin żyje w dostatku.