Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczny partner mnie wykańcza

Polecane posty

Gość gość

Każda rozmowa musi się skończyć awanturą o d**erelę. Zaczęłam mu czytac artykuł o starszych kobietach w Polsce, które w pewnym wieku przestają dbać o swoją kobiecość. Że przestają się zajmować tym co sprawia im radość, że babochłopieją, że ubierają się szaroburo, że nie chodzą do fryzjera czy kosmetyczki. Zrobiłam dygresję, że owszem, ale nie widzę konieczności chodzenia do kosmetyczki, co najwyżej jakieś spa, masaże. Nie widzę, bo po prostu nie odpowiada mi poziom usług w Polsce, mentalność kosmetyczek i boję się niewysteryliowanych narzędzi. A on zaczął mnie atakować: że przesadzam, żebym taka nie była, że mogę czesem iść do kosmetyczki. Tlumaczę mu po raz kolejny, że nie mam zaufania do tego typu gabinetów, że dbanie o siebie ma przynosić radość a nie przymus i taka jest główna idea i filozofia. O wszystko drze mordę, żadnego pomyślunku, szacunku do moich uczuć, jestem wrakiem psychicznym przez tego kołtuna

Gość gość
zostaw go zamiast się żalić na forach

Gość gość
Nie chcesz rozmawiać to nie rozmawiaj, nie musisz być taka chamska

Gość gość
To po co z nim jestes? Nie masz szacunku dla siebie?

Gość gość
To skoro jesteś taka wspaniała o cudna, ze nie ufasz polskim kosmetyczkom, tylko spa, to po chuj siedzisz z kołtunem i żalisz sie na forum????

Gość gość
To mnie śmieszy właśnie, taka mądrala po niewiadoma jakich szkołach, to neguje argumentami, tamto neguje, ty argument tam argument, ale po ciul siedzi z toksykiem co ja niszczy i ma w d***e wytłumaczyć nie potrafi, a co najważniejsze - nie potrafi odejść od takiego.

Gość gość
Baby to jednak głupie :D

Gość gość
Nie zaśmiecaj mojego watku, niemerytorycznymi uwagami. Chcesz mnie obrazić i tylko o to ci chodzi

Gość gość
A jakimi uwagami mam zaśmiecać?:D Jakich merytorycznych uwag potrzebujesz?:D Od takiego typa sie ODCHODZI. Czy to wystarczająco merytoryczna uwaga?:D

Gość gość
A może po prostu facet nie nadaje się do takich rozmów na babskie tematy. Ja już nie mówię mojemu mężowi o wielu rzeczach, co faceta obchodzi regulowanie brwi czy maska na twarz itp. Ja o takich rzeczach rozmawiam z dorastająca córką, męża nie wtajemniczam.

Gość gość
O czym z nimi można rozmawiać? Wydaje mi sie że co drugi Polak ma aspergera, a komputer jest zamiennikiem osoby

Gość gość
Bo niektóre tematy lepiej trzymać tylko dla siebie chociać wątpie czy wolałabys takiego zniwiesciałego gęgałę ktory byłby ekspertem w sprawach mody i urody i miał wiecej kosmetyków niż ty;to dopiero może uprzykrzyć ćycie:P

Gość gość
A nie ma nic pośrodku?