Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymieńcie różnice między Polkami i Ukrainkami

Polecane posty

Gość gość

Ukrainki są ładniejsze od polek, bardziej pracowite, chętniejsze, polak to dla nich przepustka do sukcesu, bardziej zabawowe, ale też bardziej uparte, walczące o swoje, wierzące i wierne swoim mężczyznom Polki za to nijakie, leniwe, przeciętne ryje, stateczne, uważające się za wielkie piękności i twierdzące że należy im się wszystko co najlepsze. A to zwykłe córki januszów czyli roboli, proli i prymitywnych kombinatorów, co potrafią tylko bachorowi przekazać, że najważniejsze są pieniądze no i potem chodzi taka i szuka sposobu by wsadzić tylek na bogato i sie nie narobić. Polki w ogóle są dużo większymi materialistkami i lubią patrzeć z góry na innych. Są też bardziej fałszywe, złośliwie i wredne. Poziom intelektualny za to dałbym na równym poziomie z tym, że ukrainki z reguły znają prawie perfekcyjnie polski, przynajmniej te z zachodniej ukrainy, a polki? max to angielski na poziomie b1, a jak wyjedzie gdzieś na zmywak do uk to i tak przez pierwszy rok jest niema i głucha

Gość gość
Polki smierdzom

Gość gość
Polki sa brzydkie i puste

Gość gość
Przykro mi bardzo ale to co napisałeś o polkach w 100 % pasuje do ukrainek ;)

Gość gość
Mężatki z Ukrainy się wspaniałe roochaja ;)

Gość gość
Ukrainki to wrodzone ru/cha/wice. W łóżku dużo lepsze od polek.

Gość gość
Hahaha ukradłeś mój temat !

Gość gość
Ukrainki znają Polski hahahaha u mnie na studiach od 3 lat nie może się baranica nauczyć

Gość gość
Ukrainki sa niewierne do łóżka się nadają do związku nigdy , sam zabawialem się z ukraińską mężatką za drobne prezenty a swojego ukra krecila jak go kocha i tęskni ale seks był dobry , wyuzdana szmatka

Gość gość
No wlasnie, urodzone roochawice i tylko do tego sie nadają

Gość gość
Ukry to patola i nie mydl ludziom oczu ja widzę co co one robią w Polsce , najpierw puszczają się z ukraincami w hotelu a pozniej kręcą polaczow jak ich to kochają polaczek je obkupi a pozniej idą i się roochaja ze swoimi i nie nie jestem kobieta tylko obrzydzonym facetem

Gość gość
Zapomniałeś ze ukrainki maja cała paletę chorób wenerycznych od AIDS do kily poprzez rzerzaczke

Gość gość
Jeju...co za głupek założył ten topic....szczerze? Myślę że chyba napisał go sam ukrainiec

Gość gość
A wiec tak z doświadczenia wiem iz ukrainki tak samo jak i ukraince sa bardzo sprytni...negatywnie oczywiście....nienawidzą Polakow...mszcza sie niemiłosiernie...udaja grzecznych biedakow a zaraz wbija Ci noz w plecy....kobiety ich nie maja zasad...obrzydliwe rozpasane seksualnie...ohyda..Niektóre sa ładne fakt ale młode bo na starosc sie robia obrzydliwie grube. Moze ladne ale nie jest to szlachetna uroda. Kwestia gustu, kazdy ma oczy i rozum ja sie nie mieszam. ale pija na potęgę...tak jak chłopy ich..wódka sie leje...zero klasy i delikatności kobiecej

Gość gość
ukrainiec który nawyzywal Polki w tym temacie myślał ze sie nikt nie domysli ze to on hhaha człowieku wszystkie te cechy ktore wymieniles cechują wasze kobiety a nie nasze! Osmieszyles sie! I jeszcze jedno, wracaj do siebie, do twojej zacofanej ukrainy

Gość gość
Dużej różnicy nie ma miedzy Ukrainkami i Polkami Jak któraś ma kasę to wyglada dobrze

Gość gość
Znałem jedną ukrę co roniła loda z połykiem. I jeszcze się oblizywała!

Gość gość
Akurat na serio to co on wymienił na temat Polek pasuje do ukrainek bo mają naturę pasożytów na męskim portfelu nie mowiac ze one seks wykorzystują jako kartę przetargową , jak coś chcą to własnemu mężowi "płacą seksem " a jak im się coś nie podoba to nie dają , nie mowiac ze kolega jest w trakcie rozwodu z jedna bo odkąd zaszła w ciążę poczuła się zbyt pewnie i zaczęła do niego rzucać , teraz koles chce sie rozwiesc

Gość gość
Powiedział że dziecko chce sobie wywalczyć dla siebie a ona niech wypier... ,na ukraine

Gość gość
Tak na pewno ukrainki które mają mężów na Ukrainie a tu się puszczają sa istnymi cnotkami :D one z biedy sa gorsze i agresywniejsze od Polek tylko ze im nie można się stawiać bo je Władimir obije

Gość gość
Nie ma żadnych bo i w Polsce i na Ukrainie są szmaty i dobre dziewczyny , mój brat był napierw z ukrainka a pozniej z polka i powiedział ze w tej ukraince oprócz dużych cycow nie było nic dobrego bo pusta jak bęben i leniwa , myślała że Polak to milioner który będzie jej całe życie fundowac, Ale czy na podstawie jednej kobiety można oceniać wszystkich ? Charakter to cechą indywidualna człowieka a nie narodowości , więc pisanie jakie ukrainki sa cnotliwe to oznaka ograniczenia intelektualnego , zanim byś znalazł ukrainke która opisales najpierw byś się nadzial na 3 takie co do tego opisu nie pasują ;)

Gość gość
Ps pisanie ze ukrainki sa rzekomo takie wszystkie piekne to bzdura , to prawda jest dużo ładnych ale jest też dużo paskudnych bo wiele z nich ma skolonnosci do posiadania chłopskich rysow twarzy jak Maryna swiezo sciagnieta z pola w Polsce jest mniej kobiet z chlopskim typem urody co nie znaczy że każda polka to szlachcianka , zanim zaczniesz generalizowac zastanów się o ile to w twoim kręgu możliwości intelektualnych