Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada...

Polecane posty

Gość gość

Cześć kafeterianie :) Niestety, w moim życiu ostatnio nie dzieje sie dobrze. Od około 2 miesięcy podejrzewam swojego męza o zdradę... Nie mogłam wytrzymać tej nieświadomości i zrobiłam chyba coś głupiego... Poprosiłam znajomego informatyka o sposób na włamanie się na facebooka męza. Po tygodniu przyszedł do mnie i dał mi jakiś program, nie znam się na tym, ale zadziałało. Mimo, że mam już dostęp do jego konta to nie potrafię się przełamać, chyba wciąż go kocham, po prostu nie potrafię przeczytać czyjejś korespondencji. Boję się też, że po przeczytaniu konta jednej osoby, będę chciała próbować tego z kimś z innym z mojego otoczenia. Co ja mam teraz zrobić? Z jednej strony ta niepewność mnie zabija, z drugiej nie mam sumienia czegoś takiego robić. Proszę pomożcie mi, co powinnam zrobic?

Gość gość
teraz to juz za późno na pytania program masz podejrzenia masz sprawdz go a jak okaże się niewinny wynagrodz żeby wiedział jaką dobrą ma żonę

Gość gość
a dzisiaj zauważyłam , że jak się kąpał w wannie to mu moszna wyplywała na powierzchnie. czyli opróżniona. ale z kim i gdzie?

Gość gość
Jeśli zdradzał cię przez fb to musi byc głupkiem.

Gość gość
My też miewamy słabsze momenty.. Ja bym nie miała skrupułów. Jest gdzieś ten program w sieci, bo też ostatnio miewam podobne podejrzenia?

Gość gość
ciezko powiedziec, zrob jak podpowaida ci sumienie:) swoja droga ciekawe co to za programik

Gość gość
nie czekaj ani chwili dluzej:P sprawdzaj