Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kac moralny po przygodnym seksie miał ktoś, kiedy mija ?

Polecane posty

Gość gość

Prawiczki niech darują sobie swoje mądrości po seksie z własną dłonią... Wczoraj poznałem dziewczynę, niestety nie za piękną i skończyło się na tym że doszło do seksu. Dziś jak sobie o tych wszystkich szczegółach przypomnę to robi mi sie nie dobrze. Mam nadzieję, że to za kilka dni minie... Jak było u was ?

Gość gość
Ale z czego ci się robi niedobrze? ze wspomnień o seksie, czy co?

Gość gość
Robi mi się nie dobrze, bo ta panna mówiąc delikatnie mi się nie podobała i nie wiem czemu, ale nalegałem na seks i uległa. byla miłość francuska i potem akcja poczułem od niej niezbyt świeży zapach stamtąd i to mnie teraz obrzydza. W ogóle cały śmierdziałem po wszystkim jej zapachem, włącznie z ciuchami:O

Gość gość
Pewnie robi mu się niedobrze bo była nie za piękna jak to określił. Ciekawe jak sam wygląda i co ta niepiękna o nim uważa, może ma podobną opinię. :o

Gość gość
No cóż, to niestety ale świadczy niedobrze o tobie, że do seksu ją bzyknąłeś, a jak juz po wszystkim to stwierdzasz że była nie zaatrakcyjna i to cie brzydzi. Czyli jakby była słodką dziunią, to nie było by kacyka.

Gość gość
w trakcie robienia mi loda wyciągałem jej sterczącego penisa z ust i uderzałem ją po twarzy po czym wkładałem go ponownie, karząc jej mówić że jest dzeewką. Nie wiem co we mnie wstąpiło, ale robiła co mówiłem...

Gość gość
Niestety jakby była śliczna i zadbana to nie miałbym tych wyrzutów sumienia, to muszę stwierdzić.

Gość gość
gość dziś Niestety jakby była śliczna i zadbana to nie miałbym tych wyrzutów sumienia, to muszę stwierdzić. x No właśnie, to masz dowód że to tylko kwestia "wizualna". No cóż, "poboli" do następnego razu ;)

Gość gość
Czyli wysmagałeś ją prąciem po twarzy :D One to lubią i zapewniam Cię że każda kobieta tego doświadczyła i jest to całkowicie normalne zachowanie.

Gość gość
'niedobrze 'pisze się razem a frustracje po ''sexach'' z paskudnymi lub nieudanymi facetami zostają na dłużej czasami lepiej sobie darować

Gość gość
ale ja w ogóle nie rozumiem po jakiego wała poszedłeś na seks z kimś kto ci sie nie podoba fizycznie? co ci do łba strzeliło? desperacja?

Gość gość
a cóż tu do rozumienia ? Napatoczyła się panna to ją bzyknąłem, ale teraz jest to głupie uczucie obrzydzenia:O