Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś dzisiaj nie wychodził z domu

Polecane posty

Gość gość

? Bo ja tak. Wczoraj byłam w kościele na liturgii wielkiej soboty połączonej z rezurekcja. Wróciłam prawie o północy. A dzisiaj najpierw mi się samej nie chciało wychodzić a później przyjechali goście. Teraz odjechali i tak dzień minął.

Gość gość
Ja nie wychodziłam od piątku,a jutro też nie mam zamiaru-chybą,że będzie słoneczko to może mały spacerek.

Gość gość
Ja planuje wyjść dopiero we wtorek. Jutro cały dzień w chacie.

Gość gość
No nie ja jutro już wyjdę chociażby na samotny spacer. Dziwnie się dzisiaj czuje ze nie wychodziłam z mieszkania.

Gość gość
Ja tez sie dzisiaj dziwnie czuje ale to dzieki Porto :). Jutro odwiedzaja nas ukochane dzieci.

Gość gość
gość dziś No nie ja jutro już wyjdę chociażby na samotny spacer. Dziwnie się dzisiaj czuje ze nie wychodziłam z mieszkania. x Ja jutro nie wyjde, bo mam już doświadczenie z ubiegłych lat, że wszędzie biegają wariaci z wiadrami nawet jak temperatura jest kilka stopni i zimno, to oni leją jak popadnie i kto sie nawinie. Zadna to przyjemność iść mokrym przy takiej pogodzie.

Gość mrsTosia
Jeszcze przeziębienia można dostać. Ja też raczej nie wyjdę jutro z domu, ale to głównie ze względu na synów, żeby mi się jeszcze nie pochorowali... Dzisiaj byliśmy na długim spacerze, więc na jutro to raczej tylko leniuchowanie w gronie najbliższych :)

Gość gość
Ja tez wczoraj na rezurekcji tak do 0.30 dzis nie wychodzilem nigdzie, nikt do mnie tez nie przyszedl, dostalem dwa smsy z zyczeniami. Jeden od ksiegowej drugi od znajomego. Wyszedlbym chociaz na motor ale mialem nadzieje ze wpadnie ktores z dzieci. Moze jutro ktores wpadnie