Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie nadal kocha?

Polecane posty

Gość gość

Kurde no potrzebuje pomocy ;/. Chodzi o mojego chłopaka...kiedy np do niego pisze to ja się wszystkiego pytam ("co tam" itd), on nic. To samo jak rozmawiam(jak np skype) z nim ja się wszystkiego pytam, a on znowu nic. Mozna powiedziec że mały zwiazek na odległość tyklo kilkanaście km. Lubię bardzo grać z nim w gry(bo tak sie poznalismy). I bardzo mi się wydaje że on tylko po to mnie ma ;/ kiedys nasze pierwsze dni mówił jakieś mile słówka itd. teraz nic. Albo np; jestem zła to on chce mnie zostawić samą, nie próbując mnie pocieszyc itd. Nawet ostatnio bylismy w kinie (nasze tak jakby pierwsze spotkanie) i tak nic szczególnego nie powiedział ;/. Ja go pytam się wszystko doradzam mu itd. A on tylko jak widzi że jestem zła to on się odsuwa ;/ Bardzo go kocham a po porostu nie wiem czy on nadal mnie. Moze coś doradzicie mlodej kobiecie? Bo juz nie wiem wiem co mam robić (zapomniałam dopisac że mamy oboje 15 lat i przepraszam za jakiekolwiek literowki)

Gość gość
Nie bij go bo oczywiste że się będzie ciebie bał :-O ...i nie krzycz na niego

Gość gość
No właśnie że na niego nie krzycze itd

Gość gość
Nie zalezy mu na Tobie, skad wiesz czy on Cie w ogole kochal? Watpie, jest skupiony tylko na sobie pewnie tymczasowo jest z Toba do czasu az pozna Inna I na prawde sie zakocha

Gość gość
jakie problemy :D dziecko idź lepiej do książek.