Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie

Polecane posty

Gość gość
Moja bratowa urodziła martwą córeczkę w 38 tygodniu ciąży ,dziecko zatruło się smółką, którą wydaliło w wodach płodowych :( odczekała 3 miesiące i zaszła w kolejną ciążę .Tak bardzo pragnęła dziecka że nie mogła czekać dłużej.Teraz ma 3 letniego synka.

Gość gość
Oj kobieto, poroniłam, krwawiłam po poronieniu 10 dni, dostałam miesiączkę 5 tygodni po i za jakies dwa tygodnie wypadnie mi owulacja. Czyli 7 tygodni po zabiegu. Co wg Ciebie ma leciec?

Gość gość
łyżeczkowanie to jest zabieg z znieczuleniem musi się wszystko pogoić tak jak po porodzie dlaczego lekarze zalecają 6 tygodni bez współżycia ? poczytajcie o tym

Gość gość
Byłam u lekarza 4 tygodnie po zabiegu i mogę współżyć bo zagoiło się wszystko. Nie plamię, nie czuję bólu. nie ma przeciwwskazań.

Gość gość
mój gin mówił żeby nie ryzykować i 3 miesiące odczekać i też tak uważam a jeżeli ktoś chce wcześniej to jego ryzyko i jego decyzja ja mogę poczekać trochę czas szybko płynie

Gość gość
6 tyg to wogole zero wspolzycia krwawienie a i skad ochota wogole??ja mialam krwawienie dlugo i ochoty zwro na zblizenie . Podzwiam was serio

Gość gość
Nie ma znaczenia czy ty masz ochotę czy nie. Ale przecież mąż ma.Ja rozkładam nogi i myślę o niebieskich migdałach.

Gość gość
Ja miałam wczoraj zabieg.Wczoraj lekkie krwawienie a dzisiaj już nic...nie wiem czy to normalne.

Gość gość
Ja poronilam w 15tc, odczekalam 3 m-ce i zaszlam w 3 cyklu staran

Gość gość
15 tc? To już czwarty miesiąc...

Gość gość
To ja od straty i zabiegu w 10 tc. Mi lekarz zalecil odczekac po zabiegu 3 pełne cykle.endometrium musi się zregenerować. Po 1 cyklu to ryzyko ze znowu dojdzie do poronienia bo endometrium będzie za cienkie. Ja odczekalam 3 cykle jak zalecil o mini lekarzy i urodziłam zdrowe dziecko. Jasne ze chcialam szybciej ale nie darowalabym sobie jakby coś się stało bo nie posluchalam lekarza.

Gość gość
Jakie były przyczyny poronienia w 15tc?