Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietq94

Dlaczego ?

Polecane posty

Gość Kobietq94

patrycja199410 patrycja199410 Dlaczego ? Co myśleć ? Spotykałam się z facetem od dwóch miesięcy . Często przesuwał spotkania o godziny,spóźniał się,albo nie odpisywał i miał wymówki ,przepraszał bo zapomniał odpisać ,gdyż był na szkoleniu i wrócił późno ,dlatego marzył tylko o pójściu spać. Na spotkaniu było mega super ,a po dystans. Ja za bardzo nie pisałam do Niego ,bo stwiedziałam,ze nie mogę się narzucać i to On powinien o mnie zabiegać jeśli mu zależy . Ale ostatnio się nie odzywał,a trzy dni wcześniej po zwróceni mu uwagi powiedział,ze musi to zmienić ,czyli być punktualny i ze jeszcze raz mnie przeprasza . No i sie nie odzywał ,ja mu napisałam wiadomość "jesteśmy razem ,czy nie ?".Znowu nie było przez dwa dni odzewu . Dopiero po tych dwóch dniach zadzwonil i tłumaczył się tym szkoleniem . Ja juz bylam wkurzona i nerwy mi trochę puścily ,dlatego pod wpływem emocji powiedziałam za dużo . Ze może to nie ma sensu ,nic na siłę ,ciągle mnie olewasz,masz mnie gdzieś ,ciągle przepraszasz i się tłumaczysz . On miał cały czas miły głos ,po tych moich słowach stał się zimny i odpowiedział "Jak tak teraz mówisz ,to tak chyba jest nie ma sensu .Nawet nie bd juz okazji żeby to naprawić ." Potem ,że z dwóch stron nie było tego zaangażowania. Ja nie zaczepiałam,a to kobieta jest od ogniska domowego . Tak jakbym juz z Nim w jakim długim związku była . Dziwi mnie Jego zachowanie ze tak odpowiedział ,skoro nie zanosilo się z Jego strony na koniec . Tylko przyznał mi tak po prostu racje. Mieliśmy już jakieś najbliższe plany ,miał też dla mnie niespodziankę i wyszło jak wyszło . Nie wiem dlaczego ? Co mogło nim kierować .

Nie zwracajcie uwagi na jakieś drobne błędy ,czy źle sformułowane zdania. Po prostu proszę o odpowiedź .

Gość gość
no sorry,ale dla mnie to jest chore,że facet się umawia, a potem nie przychodzi? po jednym takim numerze zrobiłabym mu to samo. umówiła się i nie przyszła. to jest po prostu brak szacunku do drugiej osoby. jeśli nie mógł się spotkać lub coś mu wypadło mógł zadzwonić albo wyslać sms. strasznie niesłowny jest.

Gość gość
skoro już teraz robi takie numery to potem lepiej nie będzie. nie możesz się spotkać? piszesz sms lub dzwonisz, a on nawet cię nie poinformował? co to znaczy,że zapomniał? słabe wymórki. po prostu mega niesłowny facet, a skoro już teraz nie potrafi dotrzymać słowa to potem będzie tylko gorzej.

Gość gość
Myślę że ma jakieś zaburzenia psychiczne ale nie jestem pewna więc Ci nie powiem haha

Gość gość
odpuść sobie bo widać,że nie ma szacunku do Ciebie. Nie pisz do niego czasami pierwsza mniej godność bo widać,że chce cię przetestować czy ulegniesz i napiszesz pierwsza.

Ale to już koniec jest ,tylko nie wiem dlaczego po moim tekście ,że to może nie ma sensu tak łatwo i pod wpływem chwili mi przyznał rację ,skoro mieliśmy jakieś tam plany i On tą niespodziankę,jeszcze dzwonił i się mi tłumaczył z tym szkoleniem i głos miał miły . Szkoda mi tego ,bo spotkania były mega . Nie było oczywiście seksu,tylko pocałunki.

Gość gość
jakiś niezdecydowany ten koleś. może chciał się zabawić i nie szukał niczego poważnego? no nie oszukujmy się,że jakby mu zależało to jednak by się odezwał i nie pozwoliłby Ci tak****ać kontaktu

Najwidoczniej tylko zabawa mu była w głowie. A jeszcze ostatnio mnie zapraszał na wesele kuzynki w lipcu .

Gość gość
dziwny koleś w sumie. no ale to facet to jakoś mnie to nie dziwi. faceci to podstawki do penisa serio. mówią jedno robią drugie, a mówią,że to kobiety są skomplikowane. kiedy ostatnio z nim rozmawiałaś?

Oceniał zachowania ludzi w związku,byłazienka wręcz zniesmaczony ,a sam zachować się nie potrafił . Do tego powiedział mi ,ze to kobieta jest od czułości ,od ogniska domowego ..a nie zaczepiałam Go nawet .Skoro takie zachowanie olewackie miał po super spotkaniu ..To nie miałam po prostu nie chciałam pisać i się narzucać .

Po rozmowie jeszcze napisałam ,ze nie był tym dla mnie ,kim ja byłam dla Niego. A On a skąd wiesz czym to dla mnie było . Na to ja :zabawką,rozrywką,przygodą,było minęło . On znowu ,ze jeżeli tak myślałam . To rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać . Ja ze swoim zachowaniem dał mi to do zrozumienia . Już nic nie odpisał ,ja też nie . Dziwne jest to ,ze ja nie mogę pojac,ze to ten sam człowiek tak się zachowuje . Bo na spotkaniu był taki idealny .

Gość gość
młodzi jesteście? ile macie lat?