Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubezwlasnowolnienie doroslej corki

Polecane posty

Gość gość
ja mam taka matke i nie utrzymuje z nia kontaktu juz od lat.trudno uwierzyc ale np potrafila isc z awantura do rodziny mojego narzeczonego i wrzeszczec,ze ona sobie takiego ziecia nie zyczy.na mnie tez ciagle plula ,chociaz mnie nie wychowywala bo jako kilkuletnie dziecko oddala mnie dziadkom na wychowanie

Gość gość
Wyslalam na facebooku mamie tego jej nowego faceta moja dokumentacje z obdukcji,raport policji i zdjecia.Niech wie z kim jej syn sie zadaje.

Gość gość
Wyslalam na facebooku mamie tego jej nowego faceta moja dokumentacje z obdukcji,raport policji i zdjecia.Niech wie z kim jej syn sie zadaje. x To dobrze, że wysłałaś. Jak się w święta razem spotkają, to będą mieli ubaw z ciebie, jak po ryju dostałaś. :D

Moja matka była taka sama! Zniszczyła dzieciństwo,rozwaliła mi małżeństwo,zmarła 17lat temu.Dopiero rok temu wybrałam się do psychologa klinicznego,który postawił mnie wreszcie na nogi.Chociaż piekła jej nie życzę,na pewno gdzzieś w pobliżu wylądowała.

Gość gość
To prowo idiotki :-P

Gość gość
idiotka to cie wysrała

Gość gość
Dokladnie,prowo gdzie raz jest wnuczek,raz wnuczka,ale matoly juz,odpisuja,jpr gdzie,trzeba miec rozum aby wierzyc w,takie brednie.

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę, ze dostaniesz zakaz zbliżania sie z policji bo ja nachodzisz ?

Gość gość
10:33 Przytakują ci idiotko :D co maja robić ? Jak mnie stary obgadywał w rodzinie , ze sie nie uczę i jestem ladirynda to tez mu przytakiwali a tak naprawdę nigdy go nie wołali ma imieniny, urodziny, uważali, ze jest upośledzony a mnie współczuli :D (no ale nie na tyle zeby cos z tym zrobić , pójść na policję, no po co :D )

Gość gość
11:22 - też odpisujesz matole

Gość gość
Tak odpisuj***aranico,ze tonprowo,na pseudo rady sie nie sile.

Gość gość
Sasiedzi slysza jej darcie i wyzwiska.Ile razy przyjedzie to ona sie drze,doslownie wyje,ze mnie nienawidzi,ze czeka az "zdechne",ze nie ulozy siboe zycia dopuki ja jestem.Ludzie tego sluchaja i mowia,ze mi wspolcxuja bo corce odbilo.Odwracaja glowe jak ja widza i nawet nie odpowiadaja na dzien dobry

Gość gość
Bo jesteś manipulatorką i wyzywasz ją cicho, żeby nikt nie słyszał.

Gość gość
Kobieto czy ty masz jakieś uczucia?

Gość gość
12:18 Tak ci mówią bo chcą żebyś sie odczepiła :D

Gość gość
Prowokacja nie prowokacja, tak czy siak autorka postu ma coś z głową. Nigdy nie mogłam zrozumieć celu pisania takich prowokacji.

Gość gość
Jesteś chora