Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajne ubrania na wsi

Polecane posty

Gość gość

Czy mieszkając w małej wiosce można się fajnie ubrać?Generalnie ja pochodzę z miasta dużego ,ale za miłością pojechałam szmat drogi i obecnie 5 lat mieszkam na małej wiosce(uroczej,ale wiosce)I zawsze słynęłam z nietuzinkowego stylu ubierania(ale w mieście giniesz,bo sporo ludzi ubiera się fajnie)Jak mam nową sukienkę to stare baby się zastanawiają skąd ja mam na to kasę i skąd biorę takie ubrania.Zaraz zjadają Ciebie wzrokiem.Czemu tak jest?

Gość gość
masz skrzywiony mózg to dlatego odczuwasz takie wrażenie albo po prostu ubierasz się jak klaun ale to też wynika z skrzywionego mózgu

Gość gość
Bo na wsi reguły panuje bieda i niejednokrotnie nie stać ich na nowe ciuchy bo maja innych , ważniejszych wydatków całą masę . Oprócz tego myślę że gapią sie na Ciebie bo na wsi wszyścy się znają a Ty jesteś nowa w sensie nie wywodzisz się z ich środowiska więc budzisz powszechne zainteresowanie niekoniecznie nową sukienką ale swoją osobą. Tez to przerabiałam bo za mężem z miasta przeprowadziłam się do jego rodzinnej wsi.

Gość gość
Jasne, że można :) W sklepach jest wiele fajnych ciuszków. Mozesz przecież kupować przez internet

Gość marawstala
Można pojechać na zakupy do miasta : ) przez internet tez sie często zamawia... W gminach niby często bywają jakies sklepy odzieżowe, ale tu jest znacznie mniejszy wybór...

Gość selenste
Można pojechać do miasta i poszukać ciuchow. Mozna również tak jak koleżanka tutaj pisze zamówić sobie ciuszki przez internet. Sama znam bardzo wiele osób, które mieszkaja na wsi ale dobrze sie ubierają i naprawdę niczego im nie brakuje.... Zerknij sobie na ten blog https://blog.papilion.pl/sukienki-na-co-dzien/ Są tutaj opisane modne sukienki na co dzień. Wybierz kilka fasonów i sobie zamów :) Sama inspiruję się właśnie takimi blogami.