Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PSYCHOPATA

Polecane posty

Gość gość

Jak sie pozbyć tego człowieka! Poznałam go przez internet . Po czasie zerwałam kontakt On mnie przesladuje . Wydzwania na telefon .(głuche telefony) rozpowiada,że daje na prawo i lewo. Łamie mi hasla na fb i inych portalach . Czyta smsy . Niewiem jak to mozliwe ,że wszystko czyta ,zna sie na to . Twierdził,że jest policjantem . CO mam robic .Gdzie sie udać z tym , jak reagować? Jedyne co to go na fb zablokowałam ale to nic nie daje .!! Wypisuje ANONIMOWO do mojej znajomej pyta o mnie , cią gle cos na moj temat jej pisze. Śledzi kazdy moj krok ! to jakis świr !

Gość gość
Zglos na policje wlamania, przesladowanie itp. Poszukaj dobrego speca od komputetow i tel. :) I wtpusc go pare razy.

Gość gość
1. Przede wszystkim unikaj kontaktu, nie odbieraj telefonu, nie odpowiadaj na smsy, wiadomości na fb, nie reaguj na plotki. Wiem że to trudne ale on się karmi najmniejszą oznaką zainteresowania z twojej strony. 2. Możesz zgłosić na policji stalking.

Gość gość
Ale mam policjanta na policje zgłosić? Przecież on sobie raz dwa ze mną poradzi skoro TAKIE RZECZY teraz wyprawia.

Gość gość
nie musisz przecież zgłaszać tego na komende w mieście z ktorego on jest/ w którym ty mieszkasz tylko innym.

Gość gość
wejsc na jakies forum dla hakerow zaplacic i c***a zalatwic jego wlasna bronia,zdobyc dowody nekania i isc na psy 🖐️

Gość gość
Tylko tez problem mam taki,że niewiem do końca jak ma na imie jak sie nazywa i czy jest z mojego miasta czy ze wsi obok . Zawsze podawał sie za kogoś innego . Jest to dość skomplikowana sprawa . Komplikuje sie na tyle,że ja mam swoją rodzinę a on swoją .

Gość gość
Odradzam stosowanie jego metod czyli włamania itp. Nie dość że może to wykorzystać przeciwko tobie to będzie miał satysfakcję że ci aż tak dopiekł i że się nim zajmujesz

Gość gość
To co ja mam robić? Ciagnie sie to juz jakiś czas, raz jest spokoj raz atak . Ignorować? Rozwali mi zycie .

Gość gość
Macie swoje rodziny tzn mąż, żona, dzieci, o to chodzi? To by komplikowało sprawę

Gość gość
Może sposób na padline? udawaj że nie żyjesz. Zmień nr telefonu, nie odbieraj nieznanych połączeń, nie odpisuj na smsy, zamknij profil na fejsie, w ogóle nie odpowiadaj na zaczepki.

Gość gość
No własnie komplikuje to,że mamy rodziny . Nie odpisuje już od dawna mu , ale on wciąż za plecami coś knuje.Przekazuje wiadomosci przez znajomą . Może ktoś powie "dobrze jej tak"!"masz co chciałaś" . Ale niech ktos stanie na moim miejscu . Mam tego dość poprostu ,to staje sie obsesją!Zaczynam sie bać do czego on sie posunie chory człowiek

Gość gość
Twoj maz nie zasluguje na prawde i wybor,czy chce byc z puszczalska zdzira czy nie?

Gość gość
Odbiegasz od tematu . Jesli nie masz nic mądrego do powiedzenia to wont z tego tematu .

Gość gość
Kiedyś taki jeden też sie do mnie przyczepił, ale nie policjant. Zdesperowana i przestraszona poszłam na policję. I o dziwo, potraktowali temat bardzo poważnie, a jeszcze nie było stalkingu w kk. Pojechali do niego (wiedziałam, gdzie mieszka) w 4 porozmawiać, policjant mówił, ze "moze się przestraszy". I nie wiem, jak rozmawiali, ale pomogło. A jeśli to policjant, to ruszy sprawa, której nie uda mu się zatuszować.

Gość gość
Liczę na to,że sie mu to znudzi . ...Mam taką nadzieję . Myśle,że on czuje,że nic z tym nie zrobię bo wie,że sie by wydalo . Jedno spotkanie to było i taki problem teraz z nim :(

Gość gość
ty downie

Gość gość
Dałaś mu d**y?

Gość gość
idż na policje - bo raz,żeto jest nękanie a dwa bo podszywa się pod policjanta, koniecznie to zrob:)