Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 Sądząc po jego sposobie pisania daję mu jakieś 10lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 17, 2017 1 :3https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Plik:Beata_Szyd%C5%82o_(2016_croped).jpg6 jak myślisz ile mam lat moja data i miejsce urodzenia 23,luty 1998 Namysłów szpital ulica Oleśnicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 Skąd twoje się wzięło takie podjaranie się tym "miastem"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Bo wcześnie nikt nie wiedział na kafe że takie miasto istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Miasto Namysłów opolszczyznA dziś Bo wcześnie nikt nie wiedział na kafe że takie miasto istnieje x To prawda, mało tego, jak tu pierwszy raz weszłam, to większość osób pisał,a że to wszystko wymyślone o tym Namysłowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 Czemu myślisz, że komuś taka wiedza jest potrzebna? To bardzo małe miasteczko, pewnie urocze dla jego mieszkańców ale dla innych mieszkańców Polski nic tam ciekawego nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Nic ciekawego nie ma a festiwal rockowy czochraj Bobra fest a browar Namysłów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Co masz Na myśli "a że to wszystko wymyślone o tym Namysłowie" co masz na myśli przecież Namysłów naprawdę istnieje nie wierzysz to możesz bardzo łatwo sprawdzić wpisz sobie w Google Namysłów to zobaczysz że on istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 To rzeczywiście atrakcje z******te, takich festiwali w Polsce są setki a browar chyba jakiś miejscowy bo nigdy o nim nie słyszałem. Na kafe jest masa ludzi z różnych miejscowości, większych, mniejszych ale nikt nie pisze skąd jest i jakie to ich miasto nie jest wspaniałe, stąd moje pytanie, czemu tak reklamujesz to swoje miasteczko, to jakieś zadanie ze szkoły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Miasto Namysłów opolszczyznA dziś Co masz Na myśli "a że to wszystko wymyślone o tym Namysłowie" co masz na myśli przecież Namysłów naprawdę istnieje nie wierzysz to możesz bardzo łatwo sprawdzić wpisz sobie w Google Namysłów to zobaczysz że on istnieje x (warcze) Czytaj co napisałam - jak tu pierwszy raz weszłam, to większość osób pisał,a że to wszystko wymyślone o tym Namysłowie. A ja sprawdziłam, nawet to napisałam z 15 minut temu, w tamtym temacie na 90 odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Sam se zadajesz pytania i sam na nie odpowiadasz dziwny jesteś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Rozmowa z trolem o sprawach które go nakręcają to nie najlepszy pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Ps Browar Namysłów nie jest browarem miejscowym bo Browar Namysłów jest browarem który ma piwa w wielu miejscach w Polsce ja w Auchan i Tesco we Wrocławiu widziałem piwa z browaru Namysłów również w Opolu w Auchan widziałem piwa z browaru Namysłów a na mazurach browar Braniewo jest własnością browaru Namysłów i w Braniewie są też produkowane piwa z browaru Namysłów bo to najstarszy browar w Polsce browar Namysłów pochodzi z 1321 roku i w tv bardzo często lecą reklamy piwa Namysłów pils na Polsat Sport TVN, TVN turbo czy na Polsat Sport nie wierzysz wpisz sobie w Google Bruwar Namysłów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 i co ty z tym wpisywaniem , to wygląda jakbys chciał nakręcić ruch w sieci o Namysłowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Odnis Sue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Up zaloguj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach