Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miasto Namysłów  opolszczyznA

Jak myslicie, ile ten od Namysłowa ma lat?

Polecane posty

Gość
Bo wcześnie nikt nie wiedział na kafe że takie miasto istnieje

Gość gość
Miasto Namysłów opolszczyznA dziś Bo wcześnie nikt nie wiedział na kafe że takie miasto istnieje x To prawda, mało tego, jak tu pierwszy raz weszłam, to większość osób pisał,a że to wszystko wymyślone o tym Namysłowie.

Gość
Nic ciekawego nie ma a festiwal rockowy czochraj Bobra fest a browar Namysłów?

Gość
Co masz Na myśli "a że to wszystko wymyślone o tym Namysłowie" co masz na myśli przecież Namysłów naprawdę istnieje nie wierzysz to możesz bardzo łatwo sprawdzić wpisz sobie w Google Namysłów to zobaczysz że on istnieje

To rzeczywiście atrakcje z******te, takich festiwali w Polsce są setki a browar chyba jakiś miejscowy bo nigdy o nim nie słyszałem. Na kafe jest masa ludzi z różnych miejscowości, większych, mniejszych ale nikt nie pisze skąd jest i jakie to ich miasto nie jest wspaniałe, stąd moje pytanie, czemu tak reklamujesz to swoje miasteczko, to jakieś zadanie ze szkoły?

Gość gość
Miasto Namysłów opolszczyznA dziś Co masz Na myśli "a że to wszystko wymyślone o tym Namysłowie" co masz na myśli przecież Namysłów naprawdę istnieje nie wierzysz to możesz bardzo łatwo sprawdzić wpisz sobie w Google Namysłów to zobaczysz że on istnieje x (warcze) Czytaj co napisałam - jak tu pierwszy raz weszłam, to większość osób pisał,a że to wszystko wymyślone o tym Namysłowie. A ja sprawdziłam, nawet to napisałam z 15 minut temu, w tamtym temacie na 90 odpowiedzi.

Gość gość
Sam se zadajesz pytania i sam na nie odpowiadasz dziwny jesteś :)

Gość gość
Rozmowa z trolem o sprawach które go nakręcają to nie najlepszy pomysł.

Gość
Ps Browar Namysłów nie jest browarem miejscowym bo Browar Namysłów jest browarem który ma piwa w wielu miejscach w Polsce ja w Auchan i Tesco we Wrocławiu widziałem piwa z browaru Namysłów również w Opolu w Auchan widziałem piwa z browaru Namysłów a na mazurach browar Braniewo jest własnością browaru Namysłów i w Braniewie są też produkowane piwa z browaru Namysłów bo to najstarszy browar w Polsce browar Namysłów pochodzi z 1321 roku i w tv bardzo często lecą reklamy piwa Namysłów pils na Polsat Sport TVN, TVN turbo czy na Polsat Sport nie wierzysz wpisz sobie w Google Bruwar Namysłów