Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intymnosc, szczera rozmowa, zwierzaie sie

Polecane posty

Gość gość

Jak bardzo i z czego zwierzacie sie swojej dziewczynie/chlopakowi? Moze wyolbrzymiam problem, ale "nie czuje" mojego zwiazku z dziewczyna, ktory trwa juz ponad 2,5 roku. Nie widze tego wtajemniczenia miedzy nami, jaki chociazby byl miedzy mna a moja byla dziewczyna. Strasznie mnie to wkurza, bo czasem o niektorych rzeczach dowiaduje sie ostatni - najpierw mam dziewczyny sie dowie, potem jej psapsiola, a na koniec ja. Czesto nie wiedzialbym o czyms gdybym dziewczyny nie pociagnal za jezor, czuje sie traktowany jak kumpel. Napiszcie, czy wyolbrzymiam, czy wymyslam, a moze jednak moje podejscie do zwiazku jest normalne? Idiotyczny przyklad, moze nie powinienem, ale wlasnie o ten typ "intymnosci" w zwiazku mi chodzi, ktorego u nas nie widze: Dziewczyna miala cos tam do zalatwienia u ginekologa i sie pytam -No co tam, jak bylo? -A spoko. -To znaczy? -No spoko, co chcesz ode mnie? Wkurzony mialem powiedziec "no nie wiem, moze Cie ginekolog bzykal.." Ale juz sobie darowalem, dopiero od jej matki sie dowiedzialem co i jak (pewne wyniki badan i inne d**erele) i mysle sobie, ze to przegiecie dowiadywac sie tego od jej matki, zamiast bezposrednio od dziewczyny, ktora mialaby kiedys urodzic mi dziecko, a prosto z gory mowiac nie wiem czy jej zdrowie na to pozwala.

Gość gość
No moze bzyka